Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνα, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Πλατιά χαμόγελα, γιατί το είχαμε μεγάλη ανάγκη. Παρόλο δεν ήταν τελικός, μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε κομβικό παιχνίδι, γιατί είχαμε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, αλλά και γιατί θέλαμε μία ψυχολογική ανάταση. Κρατάμε τα θετικά από το χθεσινό παιχνίδι. Δεν δεχτήκαμε τέρμα, δεν δεχτήκαμε φάσεις, σημειώσαμε δύο γκολ, όλα πήγαν καλά».

Για τις νίκες στο ΓΣΠ φέτος: «Ελπίζω οι νίκες μας να μην περιορίζονται στο ΓΣΠ. Όμως είναι αλήθεια πως σε δύο επισκέψεις εκεί καταφέραμε να κερδίσουμε. Μία έδρα που μας δυσκολεύει παραδοσιακά. Μας βγήκε φέτος η πρωτεύουσα».

Για την κατάσταση στα αποδυτήρια: «Η κατάσταση ήταν ήρεμη στα αποδυτήρια, τώρα, με τη νίκη αυτή, επήλθε και ηρεμία στον κόσμο. Όταν για ένα μήνα δεν κερδίζεις, ασχέτως με ποιον αγωνίζεσαι, όταν φεύγεις από το γήπεδο σκέφτεσαι πως έχασες».

Αν βλέπει πάνω η ομάδα στην βαθμολογία: «Όχι, εμείς θέλουμε να κερδίζουμε για να μην έχουμε προβλήματα. Θέλουμε να βλέπουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε μία καλή ομάδα. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Άρη και λίγο με το Παραλίμνι, όλα τα υπόλοιπα παίχτηκαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι σε καλό φεγγάρι, εμείς επιστρέψαμε στις νίκες. Αυτό από μόνο τους προϋποθέτει έναν καλό αγώνα. Ο κόσμος ενδιαφέρεται πολύ για να έρθει στο γήπεδο, είναι και σε καλή μέρα. Σε λίγο θα βγει η ανακοίνωση για τα εισιτήρια και περιμένουμε πως δεν θα μείνει ούτε ένα. Θα έχουμε περίπου 2500-3000 εισιτήρια. Δεν θα δώσουμε όλη την χωρητικότητα της κερκίδας στον ΑΠΟΕΛ. Παίρνουμε πολύ σοβαρά υπόψη τις συστάσεις της Αστυνομίας».

Για τα αγωνιστικά: «Σίγουρα απών ο Κωνσταντίνου λόγο καρτών. Περιμένουμε Καρλίτος και Κατσικά, που ανέβασαν ρυθμούς, όμως δεν πρόλαβαν την αποστολή με τον Ολυμπιακό. Όλοι οι υπόλοιποι στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ