• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Βιολάρης: «Ελπίζουμε η Ομόνοια να αρχίσει να κερδίζει μετά από τη Δευτέρα»
29/11/2022 13:20
Βιολάρης: «Ελπίζουμε η Ομόνοια να αρχίσει να κερδίζει μετά από τη Δευτέρα»

Ο τιμ μάνατζερ της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Για τη νίκη επί της Δόξας: «Ήταν μια καλή εμφάνιση, περιμέναμε να ξεσπάσει η ομάδα μετά από τα συνεχόμενα, ευτυχώς πήραμε ένα πολύ-πολύ χρήσιμο τρίποντο, αναπνεύσαμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε σε υψηλές πτήσεις».

Για τον προπονητή Χρίστο Χαραλάμπους και τον συνεργάτη του Χαράλαμπο Πιττάκα: «Είναι δύο φιλότιμοι και πολύ εργατικοί προπονητές. Και φιλόδοξοι. Δουλεύουνε σκληρά και προσεκτικά, ό,τι θέλουν το έχουν και έχουν όλα τα απαραίτητα που χρειάζονται για να αρχίσουν την καριέρα τους οι νέοι προπονητές. Έχουμε και αξιόλογους παίκτες, ένα συνδυασμό νεαρών εξελίξιμων και έμπειρων. Στη συνέχεια θα αναδειχθούν κι άλλοι για τους οποίους θα γράφουν τα media. Υπάρχουν όλες οι ανέσεις που χρειάζονται οι παίκτες για να αποδώσουν το γήπεδο, είναι και οικογενειακό το κλίμα».

«Και ο κ. Χατσκέβιτς ήταν καλός προπονητής αλλά δεν υπήρχε καλή επικοινωνία με τους παίκτες λόγω γλώσσας και αποφασίστηκε όπως εμπιστευτούμε κάποιους που γνωρίζουν την ομάδα. Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι, να κερδίζουμε αγώνες για να μαζέψουμε βαθμούς, να σταθεροποιηθούμε ψηλά ώστε να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες. Εγώ βλέπω τρία γκρουπ στον βαθμολογικό πίνακα, όχι δυο, ελπίζω να μείνουμε στο δεύτερο».

Συνεχόμενα παιχνίδια με την Ομόνοια σε κύπελλο και πρωτάθλημα μεθαύριο και την ερχόμενη Δευτέρα και αν υπάρχει κάποιο που είναι πιο σημαντικό ιεραρχικά: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ιεραρχίες. Επόμενος αντίπαλος είναι η Ομόνοια στο κύπελλο. Μια λαβωμένη Ομόνοια που θέλει να κερδίσει. Έμεινε πίσω από την κορυφή και θα τα δώσει όλα στο κύπελλο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Είναι ένα λαβωμένο θηρίο η Ομόνοια και ελπίζουμε να αρχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις μετά από τη Δευτέρα».

«Είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στη διάθεση του προπονητή», είπε στη συνέχεια στάζοντας μέλι για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από το τεχνικό τιμ, τους γυμναστές και τους φυσιοθεραπευτές.

Για το υψηλό κόστος για τα δεδομένα της Καρμιώτισσας από τον ΓΣΟ και τους πολλούς επιτηρητές: «Προχθές το Σάββατο είχαμε γύρω στους 150 φιλάθλους και υπήρχαν 30 επιτηρητές. Κάθε επιτηρητής πρόσεχε δύο φιλάθλους, υπήρχαν στιγμές που αν δεν πήγαινε κάποιος φίλαθλος κοντά σε επιτηρητή θα κοιμόταν (σ.σ. χαριτολογώντας). Αποφασίζει το Τσίρειο σε συνεργασία με την Αστυνομία. Πρέπει να καταλάβουν και οι ιθύνοντες του Τσιρείου, ότι τα κόστη δεν πρέπει να είναι τόσο υψηλά για μία ομάδα όπως η Καρμιώτισσα. Δεν είναι μόνο οι επιτηρητές που στοιχίζουν. Είναι γύρω στις γύρω στις 10.500 ευρώ στοιχίσει ένα παιχνίδι για τη διαιτησία, χωρίς να υπολογίζω τα έξοδα διαιτησίας. Πρέπει να δείξουν λίγη κατανόηση σε μια ομάδα που φέτος παίζει πρώτη φορά στο Τσίρειο».

Για τη διαφορά με το «Αμμόχωστος»: «Ευχαριστούμε τους παράγοντες του γηπέδου “Αμμόχωστος” ήταν όλοι εξυπηρετικοί και δεν μας έλειψε τίποτα. Το κόστος ήταν περίπου στο 1/3 από αυτό του Τσιρείου».

Πριν κλείσω θέλω να πω κάτι και για τους διαιτητές: «Αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχουν εμπειρία, τους την παρέχει όμως ο κ. Μάζιτς. Θα τους εισηγηθώ ότι αν αλλάξουν το body language τους θα πετύχουν. Να γίνουν πιο φιλικοί με τους παίκτες, να αλλάξουν τον τρόπο συμπεριφοράς και επικοινωνίας μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι σωστό να επιτίθεται ο τέταρτος διαιτητής ή να καλεί τον διαιτητή να κάνει αυστηρές συστάσεις. Δεν γίνεται να μου λέει “θα με πετάξει έξω”. Πρέπει να συμπεριφέρονται όπως τους συμπεριφερόμαστε εμείς με ήθος και φιλικά».


btm