Παραδοσιακό ντέρμπι Κuutio Homes – Ανόρθωσις – Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Αναγέννηση Δερ. και η Ολυμπιάς Φρ. τη Νέα Σαλαμίνα – Αναβλήθηκε ο αγώνας Ε.Ν.Π. – Ομόνοια

Το παραδοσιακό ντέρμπι Κuutio Homes – Ανόρθωσις δεσπόζει από τους αγώνες της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α Γύρου του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «ΑΦΡΟΔΙΤΗ». Στους άλλους δυο αγώνες που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022 ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Δερ. στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» και στο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ» η Ολυμπιάς Φρενάρους υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα. Οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00. O αγώνας Ε.Ν.Π. – Ομόνοια αναβλήθηκε.

«ΑΦΡΟΔΙΤΗ»: Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ δυο ομάδων με τους ίδιους στόχους. Οι δυο ομάδες έμειναν πίσω βαθμολογικά και θέλουν επειγόντως τους τρεις βαθμούς.

H oμάδα της Πάφου δεν θέλει νέα ήττα σε ένα κομβικό σημείο για την ομάδα ειδικά στην έδρα της. Η Ανόρθωσις πάει στην Πάφο για να πετύχει νέα νίκη μετά την επιτυχία επί του ΑΠΟΕΛ και να ανέβει άλλο βαθμολογικά.

«ΛΕΥΚΟΘΕΟ»: ΑΠΟΕΛ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Ο ΑΠΟΕΛ έχει αλλάξει επίπεδο φέτος και επιδιώκει την πρωτιά, Μετά την ήττα από την Ανόρθωση ψάχνει την επιστροφή στις νίκες, έχοντας πολλά κίνητρα. Την επαναφορά στην κορυφή έστω και με δυο αγώνες περισσότερους από την Ομόνοια, αλλά και το ρεκόρ βαθμών Α’ Γύρου την τελευταία 30ετία.

Η Αναγέννηση ταξιδεύει στη Λευκωσία με ανεβασμένο ηθικό μετά τις δυο τελευταίες νίκες. Παράλληλα, οι «πράσινοι» θα έχουν στον πάγκο τον Ελλαδίτη κόουτς Κυριάκο Καμπερίδη που θα ντεμπουτάρει με την ακριτική ομάδα.

«ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ»: ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Oι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν τους βαθμούς στην τελευταία αγωνιστική του Α Γύρου. Η Ολυμπιάς Φρ. θα κάνει το παιχνίδι της με στόχο το κέρδος. Η ομάδα του Φρενάρους είναι πολύ ανταγωνιστική, αλλά πολλές φορές οι λεπτομέρειες της κοστίζουν.

Η Νέα Σαλαμίνα πάει στο Φρέναρος με στόχο μόνο το τρίποντο για να καλύψει και άλλο χαμένο έδαφος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

1.       Oμόνοια (5 Αγ.) 5-0 15-04 14

2.       ΑΠΟΕΛ 4-2 16-09 14

3.       Ανόρθωσις (5 Αγ.) 4-1 14-07 11

4.       Αναγέννηση Δερ. 3-3 14-12 10

5.       Νέα Σαλαμίνα 3-3 13-13 09

6.       Kuutio Homes Παφιακός 3-3 11-13 08

7.       Ε.Ν.Π. 1-4 5-12 03

8.       Ολυμπιάς Φρ. 0-6 2-18 00ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ