Η δέκατη θέση για την ΑΕΛ στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος είναι τουλάχιστον απογοητευτική, καθώς η ομάδα διαθέτει ποιότητα και κόσμο που πικραίνεται να την παρατηρεί στα χαμηλά «στρώματα».

Στο τελευταίο ντέρμπι της Λεμεσού που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο στάδιο, οι «λέοντες» ψάχνουν το «τρίποντο», το οποίο θα τους ανεβάσει ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά, προσθέτοντας παράλληλα πρόβλημα στους «κυανόλευκους».

Η απουσία του Τσέντομιρ Γιανέφσκι από τον πάγκο είναι σημαντική, με τον κόουτς να καταστρώνει τα πλάνα στις προπονήσεις δίχως τους Φιλίποβιτς και Πάβλοβιτς. Οι δύο μονάδες της ΑΕΛ μένουν στα πίτς, όμως φαίνεται πως επανέρχονται δυναμικά οι Τσιμπόλα, Μιραλάς, οι οποίοι ξεκουράστηκαν στο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι αυτά, ενώ εκείνοι που θα παίξουν στο ντέρμπι της πόλης καλούνται να εμφανίσουν ένα αποφασιστικό και ανταγωνιστικό πρόσωπο, έτσι ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως σημείωσε και ο Πλουτής Αβραάμ στις δηλώσεις του (ΕΔΩ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: «Θα κατέβουμε με τους αποφασισμένους ποδοσφαιριστές μας και τους πιο έτοιμους. Πρέπει να αντιληφθούν τη σημαντικότητα του αγώνα. Θέλουμε το τρίποντο χωρίς Φιλίποβιτς και Πάβλοβιτς. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή. Υπήρξαν και κάποιοι που πήραν ανάσες, όπως οι Μιραλάς και Τσιμπόλα για παράδειγμα».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ