Σπουδαίας σημασίας είδηση έρχεται από ΜΜΕ της Ελλάδας για την περίπτωση του Τόμας Μούργκ και ομάδα από το νησί μας. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπότο βρέθηκε με ανθρώπους της Πάφος FC.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ GAZZETTA:

«Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην Πάφο και θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και θα έχει επαφές για την παραχώρηση του Τόμας Μούργκ στους «γαλάζιους».

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή (27/11) στην Κύπρο για τη μίνι προετοιμασία του και στο περιθώριο της ο Ζοσέ Μπότο θα συζητήσει με τους ανθρώπους της Πάφος FC για την παραχώρηση του Τόμας Μουργκ.

Η πρωτοπόρος του κυπριακού πρωταθλήματος ενδιαφέρθηκε από το περασμένο καλοκαίρι για τον Αυστριακό μέσο του «Δικεφάλου», ωστόσο η επιθυμία του να πάει ως ελεύθερος στάθηκε εμπόδιο στη μεταγραφή. Τώρα οι επιτελείς της Πάφου επικοινώνησαν εκ νέου με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή και κλείστηκε ένα νέο ραντεβού των δύο πλευρών.

Ο Ζοσέ Μπότο θα μεταβεί στην Πάφο και θα έχει επαφές για το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μουργκ, ενώ θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του κυπριακού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ