Η ισοπαλία στο ντέρμπι έστειλε κάποια μηνύματα τα οποία πρέπει να διαβάσει και να μελετήσει ο Μπεργκ για να βγάλει πιο δυνατή την ομάδα του

Η γεύση που άφησε το ντέρμπι με τον Άρη στην Πάφο ήταν γλυκιά, αναλογιζόμενοι των δυσκολιών που αντιμετώπισε. Χάθηκαν δύο βαθμοί, όμως αυτό που προβληματίζει είναι κυρίως η εμφάνισή της ομάδας που δεν ήταν στα στάνταρ των προηγούμενων αγώνων.

Σίγουρα ικανοποίησε το γεγονός πως έβγαλε αντίδραση και στα δύο γκολ που δέχθηκε, αλλά δεν πρέπει να σταθεί μόνο εκεί ο Χένινγκ Μπεργκ και να μην εξετάσει γιατί η ομάδα του περιήλθε σ’ αυτή τη θέση να «τρέχει» στο σκορ. Ήταν η πρώτη φορά που συνέβη φέτος, να μείνει πίσω στο σκορ και να πρέπει να αντιδράσει. Οπότε σ’ αυτό παίρνει θετικό πρόσημο η Πάφος, γιατί τα κατάφερε δύο φορές στο ίδιο παιχνίδι κι ενώ δεν είχε αντιμετωπίσει ξανά παρόμοια κατάσταση.

Τα αρνητικά της ισοπαλίας που πρέπει να λειτουργήσουν ως καμπανάκι είναι η ευκολία με την οποία δέχθηκε φάσεις η ομάδα. Μπορεί ο αντίπαλος να είναι ποιοτικός, όμως αυτό δεν σημαίνει πως αποτελεί άλλοθι το γεγονός πως η εστία του Αντός δέχθηκε πολλές ευκαιρίες και δύο γκολ.

Ο Μπεργκ ξέρει πολύ καλά πως αυτό το μήνυμα που του έστειλε ο Άρης θα το ανοίξει, θα το μελετήσει και θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις μαζεμένες ανορθογραφίες που βγήκαν στην επιφάνεια. Ουσιαστικά η ισοπαλία επιβάλλεται να προσεγγιστεί σαν να είναι ήττα, έτσι ώστε η Πάφος να μάθει από τα λάθη της και να προσπαθήσει να μην τα επαναλάβει στους μεθεπόμενους αγώνες.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ