Το φιλικό του Άρη με τον ΠΑΟΚ επιφύλασσε έκπληξη στους φίλους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

Το πιο σημαντικό νέο από το ρεπορτάζ του Άρη ακούει στο όνομα του Κέβιν Μονέ – Πακέ! Ο ακραίος επιθετικός του Άρη στάθηκε άτυχος κατά την περσινή περίοδο και εννέα μήνες μετά τον τραυματισμό του (5 Μαρτίου στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ), επέστρεψε στη δράση για ένα δεκάλεπτο στο προχθεσινό φιλικό με τον ΠΑΟΚ.

Σαφώς πρόκειται για εξαιρετικά νέα, αφού ο 34χρονος εξτρέμ μπορεί να αποτελέσει δυνατό όπλο στα χέρια του Σπιλέφσκι. Την περσινή περίοδο είχε βάλει τη σφραγίδα του στην πορεία της «ελαφράς ταξιαρχίας», καθώς ήταν από τα βασικά χαρτιά της ομάδας για να κλειδώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Συγκεκριμένα μέτρησε 16 συμμετοχές με 3 γκολ και άλλες τόσες φάσεις, που έκανε άνω κάτω τις αντίπαλες άμυνες δημιουργώντας προϋποθέσεις για ευκαιρίες.

Με τον νέο χρόνο…

Προσοχή, ο Μονέ-Πακέ δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμος για τους επίσημους αγώνες της «ελαφράς ταξιαρχίας». Ο 34χρονος πέρασε ένα σκληρό τραυματισμό, εννέα μήνες μετά πατάει πολύ καλύτερα, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να μπει σε ματς με υψηλές εντάσεις όπως αυτά για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Είναι δηλωμένος κανονικά, αλλά σύμφωνα με πήγες από τα ενδότερα του Άρη η επίσημη επιστροφή του ακόμη αργεί. Θα γίνει μάλλον με τον νέο χρόνο προς τα τέλη του Ιανουαρίου ή αρχές του Φεβρουαρίου, χωρίς να υπάρχει βιασύνη για την επαναφορά του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ (Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPER SPORT)ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ