Ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Κωνσταντίνος Φάνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τη Δόξα: «Βρισκόμαστε σε μία σειρά δύσκολων αγώνων. Φανήκαμε άτυχη καθώς δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε μέχρι τώρα. Παίζουμε με μία ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους, ο νικητής θα απομακρυνθεί τρεις βαθμούς από τον ηττημένο. Δεν κρίνεται κάτι σήμερα, αλλά επειδή είμαστε στο μέσο της σεζόν, θα παίξει ρόλο για τη συνέχεια. Θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη, ώστε να κάνουμε ήρεμα τις γιορτές».

Αν θα έχει οφέλη η νίκη: «Περισσότερο θα μας βγάλει από μία δύσκολη περίοδο, γιατί όσο περνούν οι εβδομάδες και δεν έρχονται τα αποτελέσματα, αυτό που μένει είναι η επόμενη ημέρα. Μία νίκη θα μας δώσει ηρεμία, αυτοπεποίθηση και καθαρό μυαλό για τη συνέχεια».

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια: «Είναι αυτό που φανερώνει πόσο θα θέλουν και οι δύο ομάδες τη νίκη σήμερα».

Για το αγωνιστικό: «Εκτός είναι ο Ρουσιάς, ο Κοσμά, ο Φερνάν, ο Μιχαήλοβιτς, ο Γαβριήλ, ο Χριστοφή και ο Εχμάν. Είναι αρκετά τα προβλήματα. Ζόρικη περίοδος για έναν προπονητή που θα πρέπει να διαχειριστεί ένα μικρό ρόστερ με αυτές τις απουσίες. Θέλουμε όμως να αφήσουμε στην άκρη της απουσίες και οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν σήμερα, να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει πολλά».

Για το μεταγραφικό: «Είμαστε κοντά, αλλά μέχρι να υπογράψει ένας ποδοσφαιριστής, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Θέλουμε να εντάξουμε ένα-δύο ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε όμως να τελειώσει ο σημερινός αγώνας και μετά να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ