• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Δημητρίου: «Φάση 50-50 το πέναλτι που ζήτησε η Σαλαμίνα / Ακόμη κι αν δινόταν…»
22/12/2022 12:25
Δημητρίου: «Φάση 50-50 το πέναλτι που ζήτησε η Σαλαμίνα / Ακόμη κι αν δινόταν…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου.

Οι κυριότερες αναφορές του:

«Ήταν μία δίκαιη επικράτηση, πάρα πολύ σημαντική νίκη και προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση ότι είναι η όγδοη σερί και ότι παίξαμε σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Πάρα πολύ ικανοποιημένοι και για το πρόσωπο που δείξαμε, δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο. Δύσκολα μένει ικανοποιημένος ο προπονητής, αλλά χθες έμεινε ικανοποιημένος γιατί ήταν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Αρχίσαμε πολύ καλά, είναι ενδεικτικό ότι είχαμε δοκάρι στο πρώτο δεκάλεπτο, είχαμε τον πλήρη έλεγχο και σκοράραμε πρώτοι. Μας δόθηκε η δυνατότητα να ελέγξουμε το ματς και ήρθε ακολούθως και το δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη δεν σκοράραμε λόγω αναποτελεσματικότητας και έλλειψης καθαρού μυαλού. Ο αντίπαλος δεν μας απείλησε…», είπε αρχικά.

Για την ισοφάριση της επίδοσης των οκτώ σερί νικών που είχε η ΑΕΚ με τον Ιδιάκεθ: «Ισοφαρίστηκε το ρεκόρ οκτώ νικών που είχαμε με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Στόχος μας να κάνουμε το ίδιο και με την Πάφος FC που έδειξε τις μεγάλες δυνατότητές της. Θέλουμε να πάμε στις εννέα σερί επιτυχίες».

Για την τρομερή συνέπεια που παρουσιάζει φέτος η ΑΕΚ συγκριτικά με άλλες σεζόν: «Είναι και η ειδοποιός διαφορά. Από ένα σημείο και μετά μας χαρακτηρίζει η συνέπεια σε καλές εμφανίσεις και η σταθερότητα. Εκτός έδρας τουλάχιστον, χθες ήταν η πιο καθολική μας επικράτηση. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

Για τον τραυματισμό του Λόπες και το γκολ του Ρόμο: «Θα τον δει το ιατρικό μας επιτελείο. Είναι μυϊκός ο τραυματισμός του. ελπίζουμε να είναι όσο το δυνατό πιο μικρό το διάστημα που θα μείνει εκτός. Είναι σημαντικό ότι είχε συνεισφορά ο Ρόμο που ήρθε από τον πάγκο που σκόραρε και συμμετείχε και στο δεύτερο γκολ. Μας χαρακτηρίζει το γεγονός ότι ακόμη και παίκτες που έρχονται από τον πάγκο είναι έτοιμοι και προσφέρουν».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Πάφου: «Είχε συμπληρώσει ο Πέρε Πονς κάρτες από το προηγούμενο παιχνίδι και επιλέξαμε να απουσιάζει με την Πάφος FC. Περιμένουμε τα νεότερα για τον Λόπες και ελπίζουμε να είναι διαθέσιμος και ο Ναούμ. Επόμενη προπόνηση στις 30 του μήνα».

Για τα παράπονα της Νέας Σαλαμίνας για πέναλτι: «Είναι δικαίωμα της κάθε ομάδας και αυτό θα το λέμε πάντα. Θεωρούμε ήταν μία φάση 50-50. Οποιαδήποτε απόφαση και να έπαιρνε ο διαιτητής θα ήταν σωστή. Νομίζω ότι δεν διαφωνεί κάνεις ότι με βάση την εικόνα που είχαν οι ομάδες στο ενενηντάλεπτο κυριαρχήσαμε. Ακόμα και να ισοφαριζόμασταν η εικόνα του παιχνιδιού ήταν για να πάρουμε τη νίκη, αυτό είναι ξεκάθαρο. Βάσει εικόνας είχαμε καθολική υπεροχή κι ακόμη κι αν ισοφάριζε η αντίπαλος δεν νομίζω ότι θα ξέφευγε το παιχνίδι από τον έλεγχό μας…».

Για τις μετεγγραφές: «Να ανοίξει με το καλό το μεταγραφικό παράθυρο και θα δούμε. Θα αποφασίσει αυτό που πρέπει αν αποφασίσει. Στόχος είναι διατηρήσουμε την ομάδα στα ίδια στάνταρ και αν έχουμε την δυνατότητα να την κάνουμε καλύτερη. Αυτά είναι θέματα που θα τα αναλάβει ο Τσάβι Ρόκα».

Αν ζήτησαν κάποιοι να φύγουν δανεικοί: Ακόμη δεν άνοιξε η μετεγγραφική περίοδος. Θα το δούμε στην πορεία. Έχουμε πλούσιο ρόστερ, κάποιοι παίρνουν περισσότερο χρόνο, άλλοι λιγότερο και είναι λογικό κάποιοι να ενδιαφέρουν άλλες ομάδες. Έτσι κι αλλιώς για να έρθει παίκτης πρέπει κάποιος άλλος να φύγει…».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ.


btm