Σύμφωνα με πληροφορίες από τη σκανδιναβική χώρα οι πράσινοι βολιδοσκοπούν δυο ονόματα για τον τεχνικό διευθυντή και ένα για τη θέση του αρχισκάουτερ

Μπορεί στις μεταγραφές να μην υπάρχει κινητικότητα και να επικρατεί μια στασιμότητα, αλλά αυτό δεν ισχύει για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Η Ομόνοια έχει ξεψαχνίσει την αγορά για να βρει τον «εκλεκτό» της επόμενης ημέρας και να συμπληρώσει το κενό που υπάρχει εδώ και καιρό.

Ξαφνικά, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, σουηδικά ρεπορτάζ «βομβάρδισαν» την ειδησιογραφία του «τριφυλλιού» με τρία ονόματα από τη χώρα τους. Τα δύο αφορούν τη θέση του τεχνικού διευθυντή και το άλλο όνομα για τη θέση του αρχισκάουτερ.

Το ρεπορτάζ των Σουηδών και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας «fotbollskanalen.se» έριξε στο τραπέζι το όνομα του 52χρονου Γέσπερ Γιάνσον, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής στη Χάμαρμπι ως έναν από τους υποψήφιους της Ομόνοιας. Τη «σκυτάλη» πήρε η σουηδική ιστοσελίδα «aftonbladet.se» η οποία ανέφερε πως δεν είναι τον Γέσπερ Γιάνσον που εξετάζει η ομάδα για τη θέση του τεχνικού αλλά τον 45χρονο Όλα Λάρσον (φωτό).

Μάλιστα το πήρε και ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως ο Λάρσον έχει ταξιδέψει στην Κύπρο για επαφές με τους πράσινους και αν όλα πάνε καλά αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία την επόμενη εβδομάδα. Ακολούθως, η ιστοσελίδα από τη Σουηδία «expressen.se» έγραψε ότι ο Μίκαελ Χιέλμπεργκ είναι στο στόχαστρο της Ομόνοιας για την θέση του επικεφαλής σκάουτερ, θέση την οποία κατέχει ο Σίμος Ταραπουλούζης.

Ο 43χρονος βρίσκεται στη Χάμαρμπι ως αρχισκάουτερ. Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο κυπριακός σύλλογος έχει επιδείξει δυνατό ενδιαφέρον και θέλει να τον προσλάβει ως επικεφαλής σκάουτερ. Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ή υπογεγραμμένο και ο ίδιος ο Χιέλμπεργκ δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για το μέλλον του. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κυπριακός σύλλογος τον θέλει και οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν αν θα το καταφέρει».

Αν όλα αυτά τα σενάρια είναι ανυπόστατα ή έχουν βάση, θα φανούν σύντομα μιας και έχει αφιχθεί στην Κύπρο ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Σταύρος Παπασταύρου.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ