• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Σάντης: «Ένα από τα συστατικά επιτυχίας είναι η σταθερότητα»
29/01/2023 21:33
Σάντης: «Ένα από τα συστατικά επιτυχίας είναι η σταθερότητα»

Ο νέος πρόεδρος της Εταιρείας της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Goal N’ Roll» της Cytavision.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θεώρησα ότι ήταν υποχρέωσή μου. Δεν είχα ενδοιασμό, ξέρω το ποδόσφαιρο και ξέρω τι σημαίνει Ανόρθωση. Η Ανόρθωση είναι πάνω από όλους, είναι διαφορετική ομάδα από κάθε άλλη στην Κύπρο. Είχα υποχρέωση προς όλους να βγω μπροστά. Αν δεν κρατηθεί ψηλά η Ανόρθωση και τα άλλα προσφυγικά σωματεία, θα ξεχαστούν όλα. Είναι ότι πιο πολύτιμο για εμάς, ότι πιο πολύτιμο φέραμε από την Αμμόχωστο».

«Έχω αναδιοργανώσει τις δουλειές μου. Να μπορώ να είμαι εκεί και να αφιερώνω πολλή χρόνο. Έχω μεταφέρει τον εαυτό μου στα γραφεία, είπα ότι αναλαμβάνω με την ομάδα μου την Ανόρθωση και θα κάνουμε όσα μπορούμε για να φέρουμε την Ανόρθωση εκεί που πρέπει. Η Ανόρθωση γεννήθηκε για να μεγαλουργεί. Ξέρω που έχω πάει».

«Θέλω να έχω άμεση επαφή, για αυτό ανέλαβα το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δημιουργείται μια ομάδα με τον Πριέτο και παλαίμαχους παίκτες για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να ανακάμπτει η Ανόρθωση. Ο Πριέτο είναι σε επαφή μαζί μου, παρακολουθεί τις προπονήσεις και ετοιμάζει αναλύσεις με τα δεδομένα της ομάδας».

«Ευχαριστώ τον κύριο Πουλλαϊδη, το Δ.Σ του Συλλόγου και τους μετόχους. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την εμπιστοσύνη. Ο κύριος Πουλλαϊδης είπε ότι θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια μέχρι το τέλος της περιόδου. Δεν είπε ότι μετά δεν θα στηρίξει. Δεν μπορεί η Ανόρθωση να περιμένει μέχρι τον Μάιο ότι ο κύριος Πουλλαϊδης κάθεται σε ένα γραφείο, πατά ένα κουμπί και τα λεφτά έρχονται. Όλοι μας, και εγώ μέσα, πρέπει να δημιουργήσουμε νέους πόρους».

«Δεν ξέρω για το έλλειμα της φετινής περιόδου. Είμαι και μέτοχος στην Ανόρθωση».

«Μας απασχολεί η άμεση ανάκαμψη της ομάδας. Την φετινή χρονιά. Θα παίζουμε στο 2ο γκρουπ και εκεί θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Είμαστε στο κύπελλο και θα παλέψουμε να το πάρουμε για να πάμε και Ευρώπη. Όσο κοντεύει ο Μάιος θα τα δούμε όλα».

«Η Ανόρθωση είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να κινδυνεύσει. Όσοι αποτελούν την ομάδα το ξέρουν. Δεν πρόκειται να αφήσουμε το παραμικρό στην τύχη. Ό,τι χρειαστεί η ομάδα θα γίνει. Είναι ποδόσφαιρο, υπάρχουν επιτυχίες και αποτυχίες. Η Ανόρθωση πρέπει να κερδίζει κάθε ματς, αυτό περνούμε και στους παίκτες. Να δίνουν 120%, δεν θα δεχτούμε κάτι λιγότερο».

«Έχω συναντηθεί με τους παίκτες. Μιλήσαμε όλοι μαζί και με τον κάθε ένα ξεχωριστά. Θεωρώ πως ξέρουν το μερίδιο της ευθύνης τους και τι σημαίνει Ανόρθωση. Τώρα ξεκινά για εμάς η περίοδος, αυτό τους είπα. Να καθορίσουμε το παρών και να φτιάξουμε το μέλλον».

«Νίκος Νικολάου και Πανίκος Πούνας θεωρώ θα είναι στην επιτροπή. Αγαπούν την Ανόρθωση και κανείς δεν έχει αρνηθεί».

«Στην Ανόρθωση δεν υπάρχουν παρατάξεις. Στην Ανόρθωση είμαστε όλοι αδέλφια, έχουμε την ίδια ομάδα αίματος. Η Ανόρθωση είναι υπεράνω όλων. Το εγώ παραμερίζεται. Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνει κάτω από το χαλί. Δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα. Θα λύσουμε τα θέματα. Έχω διαπιστώσει θετική πρόθεση».

«Αν λέτε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ σωματείου και εταιρείας, αυτά θα λυθούν. Με τον κύριο Χαμπουλλά γνωριζόμαστε χρόνια. Εγώ τον πήρα στην Ανόρθωση. Είχαν γίνει 7 τα μέλη».

«Ο Λάζαρος πρόσφερε και πήρε από την Ανόρθωση. Δεν θα μπω στην συζήτηση αυτή, γενικότερα είναι η αρχή μας να είναι πάνω από όλα η ομάδα».

«Οι αποζημιώσεις είναι ξεκάθαρες. Αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή, είναι συγκεκριμένη η διαδικασία. Δεν βλέπω την ίδια ζέση σε άλλους καλεσμένους, αυτές τις ερωτήσεις πρέπει να τις κάνετε παντού».

«Ένα από τα συστατικά επιτυχίας είναι η σταθερότητα. Αυτό έλειψε από την Ανόρθωση τα τελευταία χρόνια και πρέπει πλέον να δημιουργηθεί. Θα το δείτε με παραδείγματα άλλες ομάδες. Θέλουμε να φέρουμε ηρεμία και σταθερότητα».

Το κείμενο ανανεώνεται…


btm