• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Ανόρθωση – Ομόνοια 4-1: Πάρτι γενεθλίων με σούπερ Μραζ και ανατροπή! (vid & pics)
02/02/2023 21:19
Ανόρθωση – Ομόνοια 4-1: Πάρτι γενεθλίων με σούπερ Μραζ και ανατροπή! (vid & pics)

Στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση, η Ανόρθωση επανήλθε στις νίκες με σπουδαία επιτυχία (4-1) σε βάρος της Ομόνοιας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και έκανε πάρτι γενεθλίων για τα 112 χρόνια ζωής της. Για τέταρτο σερί παιχνίδι (τρία στο πρωτάθλημα) δεν δέχθηκε την πικρή γεύση της ήττας και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σάμουελ Μραζ, τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό που πέτυχε και τα τρία γκολ, επιβλήθηκε και μάλιστα με ανατροπή των πρασίνων (Αντονίν το τελευταίο γκολ).

Με 26 πόντους οι κυανόλευκοι βρίσκονται πλέον στην 9η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι πράσινοι ήταν και πάλι απογοητευτικοί, με πολλά λάθη στην άμυνα και μοιραία δέχθηκαν άλλη μία ήττα επιβεβαιώνοντας πως εκτός έδρας φέτος δεν τα πάνε καθόλου καλά. Έτσι παραμένουν στην 5η θέση με 35 πόντους και κινδυνεύουν με το πέρας της αγωνιστικής τούτης να μείνουν εκτός εξάδα.

Το παιχνίδι…

Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο και φαινόταν εξ αρχής ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου. Ξεχώρισε στα πρώτα λεπτά η Ομόνοια με την απόδοσή της, ωστόσο, όχι σε βαθμό που μπορεί να ισχυριστεί οποιοσδήποτε ότι κυριάρχησε. Κυριάρχησαν όμως, τα σοβαρά και ατομικά λάθη.

Οι πράσινοι μάλιστα, ήταν αυτοί οι οποίοι ευτύχισαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 31’. Μετά από τραγικό λάθος του Σάμπο ο οποίος πάσαρε στον Ανσαριφάρντ, ο Ιρανός φορ απέφυγε σαν σταματημένο τον Μπαϊσίνιο, πάσαρε στον Λοΐζου κι αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν απάντηση σε καθοριστικό σημείο και χωρίς να προηγηθεί κάποια μεγάλη ευκαιρία εκατέρωθεν, έφθασαν στην ισοφάριση στο 44’. Πως; Έγινε ένα αβίαστο λάθος στην άμυνα της Ομόνοιας από τον Κούσουλο, ο Γκερέρο έκλεψε την μπάλα και έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Μραζ, ο οποίος έδειξε την εκτελεστική του ικανότητα, αφού με ωραίο πλασέ νίκησε τον Φαμπιάνο.

Στην επανάληψη, η Ανόρθωση μπήκε δυναμικά και αποφασιστικά στο β’ ημίχρονο για να πετύχει δεύτερο τέρμα. Αφότου προειδοποίησε με τον Μραζ στο 52’ σε μία σπουδαία ευκαιρία (μεγάλη απόκρουση από Φαμπιάνο), ένα λεπτό αργότερα (53’) ο Σλοβάκος κατάφερε να γυρίσει το σκορ και με δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το 2-1.

Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκερέρο και διώξιμο της μπάλας, βρέθηκε σε θέση βολής ο Μραζ μετά την κεφαλιά πάσα του Χαρογιάν και με ψύχραιμο τρόπο νίκησε τον Φαμπιάνο. Ο ίδιος παίκτης, ήλθε στο 73’ να σιγουρέψει τη νίκη της ομάδας του πετυχαίνοντας χατ-τρικ και συνάμα διαμορφώνοντας το 3-1. Αυτό δεν ήταν το αποτέλεσμα, καθώς ήλθε ο Αντονίν στο 90’ + 5 βάζοντας κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Ανόρθωση (Βέσκο Μιχαΐλοβιτς): Λόρια, Μπαϊσίνιο, Αμπαρντζουμιάν, Χάρογιαν, Κορέια, Παρούτης (87′ Αντωνίου), Σάμπο, Τεχέρα, Γκερέρο (68′ Χριστοφή), Ιωάννου (80′ Φερέιρα), Μραζ (87′ Αντονίν).

Ομόνοια (Γιανίκ Φερέρα): Φαμπιάνο, Ψάλτης (57′ Μάθιους), Γιούστε, Λανγκ, Λέτσιακς, Λοΐζου (58′ Ζαχαρίου), Κασάμα (57′ Μπασιρού), Κούσουλος (65′ Παπουλής), Μπάρκερ, Μπέζους (78′ Τατζούρι-Σράντι), Ανσαριφάρντ.

Σκόρερ: 44′, 53′, 73′ Μραζ, 90′ + 5 Αντονίν / 30′ Λοΐζου.

Κίτρινες: 56′ Γκερέρο, 61′ Αμπαρντζουμιάν, 89′ Σάμπο / 29′ Ψάλτης, 33′ Ανσαριφάρντ, 81′ Γιούστε.

Αποβολές: -/-.

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Γκουστάβο Φερνάντες.

Βοηθοί: Μιχάλης Σωτηρίου (α’), Πέτρος Πέτρου (β’).

Τέταρτος: Ιωάννης Χριστοδούλου.

VAR & AVAR: Φάμπιο Ολιβέιρα – Χατζηβασιλείου Θωμάς.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

1′ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ!

*Με καθυστέρηση 23′ η έναρξη και διαβάστε εδώ για τον ηλίθιο λόγο.

2′ Σπουδαία απόκρουση του Φαμπιάνο σε πλασέ του Ιωάννου.

5′ Διαγώνιο σουτ από τον Μπάρκερ, κόρνερ.

7′ Δυνατό σουτ από τον Ανσαριφάρντ, απέκρουσε ο Λόρια.

8′ Προβολή του Λανγκ ύστερα από κόρνερ, μόλις έξω.

14′ Σουτ εκτός περιοχής από τον Μπάρκερ, πάνω στον Λόρια.

31′ ΓΚΟΛ Η ΟΜΟΝΟΙΑ! Πάσα του Ανσαριφάρντ στον Λοΐζου που πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0! Τραγικό λάθος του Σάμπο, πάσαρε στον Ανσαριφάρντ, αυτός απέφυγε σαν σταματημένο τον Μπαϊσίνιο, πάσαρε στον Λοΐζου που πλάσαρε την μπάλα στα δίχτυα.

44′ ΓΚΟΛ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ! Αβίαστο λάθος στην άμυνα και ο Μραζ ισοφάρισε πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα. Λάθος του Κούσουλου, ο Γκερέρο έκλεψε την μπάλα, έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Σλοβάκο, ο οποίος έδειξε την εκτελεστική του ικανότητα, με ωραίο πλασέ νίκησε τον Φαμπιάνο.

45′ + 3 ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ!

46′ ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ!

52′ Διαγώνιο πλασέ του Μραζ μετά από τετ α τετ και σπουδαία απόκρουση του Φαμπιάνο σε κόρνερ που άπλωσε το χέρι του και στέρησε στον Σλοβάκο την ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ. Προηγήθηκε εξαιρετική μπαλιά του Γκερέρο.

53′ ΓΚΟΛ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ! Προβάδισμα 2-1 με τον Μραζ. Ο Σλοβάκος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκερέρο και διώξιμο της μπάλας, βρέθηκε σε θέση βολής μετά την κεφαλιά πάσα του Χαρογιάν και με ψύχραιμο τρόπο νίκησε τον Φαμπιάνο.

73′ ΓΚΟΛ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ! Με τον Μραζ και πάλι ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, αυτή τη φορά με προβολή.

90′ + 5 ΓΚΟΛ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ!

90′ + 6 ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ!


btm