• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Σε δυο-τρεις βδομάδες ο τεχνικός διευθυντής- Συμφωνήσαμε αλλά μας το ζήτησε ο ίδιος» (τι είπε για Φερέρα)
03/02/2023 12:41
«Σε δυο-τρεις βδομάδες ο τεχνικός διευθυντής- Συμφωνήσαμε αλλά μας το ζήτησε ο ίδιος» (τι είπε για Φερέρα)

Δηλώσεις παραχώρησε στον Super Sport FM 104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Μίλησε για την τραγική και μη ανεκτή από τον κόσμο, εικόνα της Ομόνοιας στο χθεσινό ντέρμπι με την Ανόρθωση, ενώ απάντησε στο αν θα προκύψουν αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτά και πολλά άλλα στο κείμενο που ακολουθεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ:

«Απαράδεκτη παρουσία, η ομάδα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος μετά από το 1-0, ακολούθως έριξε λευκή πετσέτα και φτάσαμε σε αυτό το σκορ», είπε μεταξύ άλλων για την τραγική εμφάνιση και τη βαριά ήττα από την Ανόρθωση και πρόσθεσε:

«Αν συνεχίζουμε να παρουσιαζόμαστε έτσι δεν θα έχουμε απαιτήσεις για κάτι περισσότερο. Περιμένουμε και απαιτούμε από όλους να συμπεριφερθούν υπεύθυνα και με σεβασμό στην Ομόνοια, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Ανεξάρτητα με τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή που θα είναι η αφετηρία για να μπει σε νέα βάση το ποδοσφαιρικό τμήμα. Με εικόνα σαν τη χθεσινή δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα».

Αν θα γίνουν ενέργειες και αν αγγίζει τον Φερέρα ο προβληματισμός και οι ενέργειες: «Θα γίνουν άμεσες ενέργειες προς το παρόν εσωτερικά. Μέχρι στιγμής που μιλάμε δεν έχω ενημέρωση για οποιαδήποτε απόφαση. Αγγίζει όλους, περιμένουμε από όλους και από την τεχνική ηγεσία και από τους παίκτες να συμπεριφέρονται πιο υπεύθυνα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η εικόνα και στα επόμενα παιχνίδια»

Για τις δηλώσεις του Φερέρα: «Όσον αφορά στις δηλώσεις του, έγιναν μετά από ένα παιχνίδι με έντονη συναισθηματική φόρτιση και τα συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση τους κάλεσε να βρεθεί η λύση ώστε η Ομόνοια να παρουσιαστεί στη συνέχεια όπως της αρμόζει. Για να έχει η σεζόν τη φετινή κατάληξη σημαίνει πως δεν λειτουργήσαμε όπως θα έπρεπε γενικά».

Για τον τεχνικό διευθυντή: «Η κίνηση της διοίκησης για να προχωρήσει σε τεχνικό διευθυντή αποτελεί παραδοχή για να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας ώστε να μπει σε νέα βάση το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν θα αλλάξουν όλα, αλλά θα είναι η αρχή να δουλέψουμε σε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο το οποίο αναλύθηκε στον νέο μας τεχνικό διευθυντή. Αποτελεί παραδοχή πως έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή».

Αν είναι Γερμανός: «Αυτή τη στιγμή δεν επιθυμούμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Επήλθε συμφωνία, αλλά χρειάζεται ακόμη κάποιες μέρες ο άνθρωπος να ολοκληρώσει κάποιες προσωπικές του υποχρεώσεις-υποθέσεις και σε 2-3 βδομάδες να τον ανακοινώσουμε για να αρχίσει δουλειά. Μας το ζήτησε ο ίδιος και οφείλουμε να το σεβαστούμε. Θα είναι μια πολύ σημαντική θέση. Δεν είναι στόχος να παραδίδονται κλειδιά σε ένα άτομο. Θα υπάρχουν ρόλοι και αρμοδιότητες σε διάφορα άτομα για να αξιοποιείται σε σημαντικό βαθμό το διαθέσιμο μπάτζετ μας. Υπάρχει και το πλάνο των Ακαδημιών που τέθηκε ως σημαντικό ζήτημα».

Για τον εκνευρισμό που αισθάνεται ο κόσμος: «Συμφωνούμε, ο κόσμος έχει δίκαιο για τα συναισθήματά του, το καταλαβαίνει και το νιώθει η διοίκηση. Δεν το λέμε έτσι… Αισθανόμαστε το ίδιο πικραμένοι και στεναχωρημένοι. Χρειάζεται λίγο χρόνο η διοίκηση για νέες ενέργειες στα θεμέλια του ποδοσφαιρικού τμήματος με στόχο να γίνει η Ομόνοια ξανά πρωταγωνίστρια. Είναι λογικό να διαμαρτύρεται ο κόσμος και το κατανοούμε».

Για τον Μπεσεντίν: «Υποβλήθηκε ασφαλώς σε εργομετρικές εξετάσεις, ήταν σε προετοιμασία με την ομάδα του, έπαιξε και σε φιλικό τέσσερις ημέρες προτού ενταχθεί στην Ομόνοια και θα προσπαθήσει να ετοιμαστεί να μπει στην ομάδα. Είναι θέμα του κ. Φερέρα πότε θα παίξει».

Για τον Αΐρτον του οποίου η μετεγγραφή χάλασε: «Το όνομα επέτρεψε μου να μην το επιβεβαιώσω, όμως έγινε προσπάθεια να αποκτηθεί ακραίος επιθετικός που αγωνίζεται σε άλλη ομάδα. Δεν επήλθε συμφωνία».

Για Τατζούρι-Σράντι: «Αν θυμάσαι καλά έκανε κάποιες δηλώσεις ο προπονητής και είπε πως γνωρίζει πως θα χρειαζόταν χρόνος γιατί προερχόταν από αποχή ώστε να μην κάψουμε τον παίκτη. Έπαιξε χθες και ελπίζουμε να βοηθήσει στα εναπομείναντα παιχνίδια».

Για το θέμα με το σωματείο: «Το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος, παραμένει ανοικτό, δεν σημειώθηκε εξέλιξη, αλλά είναι ανοικτό. Όταν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη και αισθανθεί ότι πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος, θα μιλήσει».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ


btm