Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν δίστασε και σίγουρα χρειαζόταν τόλμη για να προχωρήσει σε δύο αλλαγές από το 30’ της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, ήταν για λόγους τακτικής που το έπραξε.

Η αλλαγή του Φεράρι στο αριστερό άκρο με τον Γουίλερ θα λέγαμε ότι ήταν επιβεβλημένη. Ο Αργεντίνος είχε ξανά ευθύνη στο γκολ του Απόλλωνα και δείχνει ότι είναι πίσω απο τον καλό του εαυτό. Η δεύτερη αλλαγή ήταν καθοριστική.

Η αντικατάσταση του Ντάλσιο (ήταν μαχητικός) με τον Μακέντα έδωσε άλλη ώθηση. Η παρουσία του Ιταλού πίσω από τον Κβιλιτάια δημιούργησε δυναμική και έβαλε πίεση στην άμυνα των γαλάζιων. Μάλιστα το μεγάλο απόκτημα του Ιανουαρίου κατάφερε να γίνει μεγάλος πρωταγωνιστής. Κέρδισε το πέναλτι και έδωσε την ασίστ στο Εντονγκαλά, ο οποίος έγραψε το 2-1 και έδωσε το σύνθημα για την ολοκλήρωση της ανατροπής.

Εκεί που θέλουμε να καταλήξουμε είναι ότι ο Σέρβος από νωρίς στο παιχνίδι και ενώ η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ, προχώρησε άμεσα σε κάποιες κινήσεις, που όπως φάνηκε ήταν καθοριστικές. Μάλιστα ζούσε έντονα το παιχνίδι και πανηγύρισε με την ψυχή του τα τέρματα των ποδοσφαιριστών του, ξέροντας προφανώς τη σημασία των τριών βαθμών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPER SPORT)ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ