Φυσιολογικά το μυαλό όλων στην ΑΕΛ είναι στον πρώτο αγώνα (14/02) με τη Νέα Σαλαμίνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Πριν από αυτό το σημαντικότατο και κρίσιμο παιχνίδι προηγείται το παιχνίδι με την Πάφο (08/02) στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι δεν προτίθεται να παρουσιαστεί αδιάφορη και χωρίς κίνητρο σ’ αυτό τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. Γιατί πολύ απλά επιθυμεί να εξαντλήσει τα όρια για να εισέλθει στην εξάδα όσο κι αν είναι μεγάλη υπέρβαση για να τα καταφέρει.

Κι αυτό γιατί απομένουν τέσσερεις αγωνιστικές και σ’ αυτό το διάστημα η ΑΕΛ έχει να ανατρέψει διαφορά τεσσάρων βαθμών και να προσπεράσει δύο ομάδες τουλάχιστον. Άρα από τους 12 διαθέσιμους βαθμούς πρέπει να πάρει όσους περισσότερους μπορεί και την ίδια ώρα οι υπόλοιποι να στραβοπατήσουν. Δεν είναι από το χέρι της η εξάδα, αλλά είναι καθήκον της να παλέψει μέχρι τέλους και να διεκδικήσει τις πιθανότητες.

Εξάλλου εάν καταφέρει να αποκομίσει όφελος με την Πάφο ή ακόμα και να κερδίσει θα τονώσει κι άλλο το ηθικό της ομάδας ενόψει του κυπέλλου. Ο Γιανέφσκι δεν είναι προπονητής που αφήνει τίποτα στην τύχη και δεν αδιαφορεί για κανέναν αγώνα. Και αυτό θα μεταφέρει και στους παίκτες για αυτή την εβδομάδα που έχει μπει.

(Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPER SPORT)ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ