Η μηδαμινή μέχρι στιγμής προσφορά του Αμρ Ουάρντα στον Απόλλωνα αποτελεί επιβεβαίωση πως, όσο καλός παίκτης κι αν είναι κάποιος, όταν δεν υπάρχει αγωνιστική υγεία δεν μπορεί να αποδώσει.

Όσοι τα καταφέρνουν (όπως ο Γιάννης Πίττας για παράδειγμα) αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα. Ο Αιγύπτιος με τη μόλις μία ασίστ μέχρι στιγμής, αποδεικνύει πως δεν αρκεί απλώς η προσπάθεια. Δεν ευθύνεται κιόλας.

Ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη… Η αλήθεια, όμως, δεν αλλάζει. Πρόκειται για τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή και η κριτική είναι δικαιολογημένη.

Όπως είπε και ο τεχνικός της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα, ακόμη κι αν αναλάμβαναν ο Γίργκεν Κλοπ ή ο Πεπ Γκουαρδιόλα, δεν θα κατάφερναν να αλλάξουν κάτι.

Επιτρέψτε μας να προσθέτουμε πως, και στον Απόλλωνα όπως είναι τώρα, ακόμη και παίκτες της αξίας του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο να έρχονταν, η κατάσταση δεν θα διαφοροποιείτο σε μεγάλο βαθμό.

Κάθε ποδοσφαιριστής μεγάλης αξίας, χρειάζεται αγωνιστική υγεία για να προσφέρει. Και η ικανοποιητική προσφορά του Ουάρντα, διήρκησε μόλις οκτώ μήνες στην περσινή σεζόν στην Ανόρθωση.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPER SPORT)ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ