Υπήρξαν πολλοί αγώνες στους οποίους η Ένωση έμενε με τις εντυπώσεις και δεν έπαιρνε τους βαθμούς που άξιζε. Το πλήρωμα του χρόνου όμως ήρθε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου έφτασε σε ένα τεράστιο διπλό από όλες τις πλευρές.

Ένα διπλό που στην τελική οικονομία της σεζόν για τη μάχη της παραμονής μπορεί να μετρήσει σημαντικά και μπορεί να μνημονεύεται. Όχι πως καθόρισε κάτι οριστικά, όταν ακόμα υπάρχουν τέσσερεις αγωνιστικές και οι αγώνες των πλέι άουτ, αλλά σίγουρα προσφέρει πολλά οφέλη στην ομάδα του Μαρίνου Σατσιά.

Καταρχάς η νίκη ήταν χρυσάφι τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για ψυχολογικούς. Έδωσε οξυγόνο στην Ένωση και συγκεκριμένα την ευκαιρία να ξεφύγει τέσσερεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Επιπρόσθετα απέκτησε και το πάνω χέρι σε πιθανή ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό (όχι οριστικά).

Το τρίποντο επίσης τονώνει την αυτοπεποίθηση των παικτών και τους δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν ακόμα πιο δυνατά στα επόμενα παιχνίδια. Η δουλειά που γίνεται από την ομάδα του Σατσιά καρποφόρησε σ΄ αυτό τον πολύ σημαντικό αγώνα που ήρθε αυτή η μεγάλη νίκη, η οποία πανηγυρίστηκε δεόντως από τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τον κόσμο.

Ήταν μια δικαίωση για όλους για τους τόνους ιδρώτα που έριχναν εδώ και καιρό και δεν έπαιρναν τα αποτελέσματα που ήθελαν και δικαιούνταν. Άπαντες στην ομάδα ένιωσαν μια ανακούφιση με τη νίκη και έλαβαν μια επιβεβαίωση πως μπορούν να πετύχουν τον στόχο της παραμονής. Ο τρόπος που πανηγύρισαν οι παίκτες έδειξαν πόσο δεμένοι είναι και πόσο ήθελαν αυτό το τρίποντο.

Είναι ένα αποτέλεσμα που μπορεί να δώσει φτερά στην ομάδα ενόψει της συνέχειας. Φυσικά κανείς δεν εφησυχάζει και παραμένει σε επαγρύπηνση.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPER SPORT)ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

«Καμία πρόβλεψη για τα διοικητικά» (τα δεδομένα με τους Νινγκά-Γουαρίς)

Ο συνάδελφος Χαράλαμπος Παρπετάς που έχει την ευθύνη του ρεπορτάζ...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
22/03/2023 14:23

«Η ώρα της αλήθειας για τον ΑΠΟΕΛ» (τα δεδομένα με...

Ο συνάδελφος Γιάννης Παπαϊωάννου που έχει την ευθύνη του ρεπορτάζ...

ΑΠΟΕΛ
22/03/2023 14:15

ΒΙΝΤΕΟ/ΑΠΟΕΛ: Πορωτικό βίντεο της διοίκηση και μήνυμα για… πρωταθλητές

Μήνυμα του ΑΠΟΕΛ προς τον κόσμο της ομάδας με πορωτικό...

ΑΠΟΕΛ
22/03/2023 14:04

Καράτε: Η εθνικές μας στο 58o Ευρωπαικό πρωτάθλημα στην Γκουανταλαχάρα

Η εθνική ομάδα καράτε ανδρών και γυναικών λαμβάνει μέρος στο...

ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
22/03/2023 13:35

Η δράση στο διεθνές πρωτάθλημα «Aphrodite Cup»

Με την ολοκλήρωση των προκριματικών και τους αγώνες του πρώτου...

ΤΕΝΙΣ
22/03/2023 13:33

Ομόνοια: Το είχε ανάγκη ο Παπουλής

Ο Φώτης Παπουλής διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του,...

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22/03/2023 13:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ