Ο Κώστας Σακκάς παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης Δόξα – Άρης (ΕΔΩ) στο «AlphaMega Stadium», η οποία ήταν προγραμματισμένη για την 22η αγωνιστική.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το ματς: «Καλησπέρα. Νομίζω πως ήταν ένα καλό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Ήρθαμε με ένα συγκεκριμένο πλάνο που δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα, ως ένα βαθμό το πετύχαμε και το ακολουθήσαμε πιστά. Ξέραμε ότι ο Άρης έχει ποιότητα, ιδιαίτερα στο επιθετικό «κομμάτι». Θέλαμε να κάνουμε καλή άμυνα, τα καταφέραμε, μάλιστα μπορέσαμε να προηγηθούμε, όμως τα πράγματα χάλασαν με τις αναγκαστικές αλλαγές. Τα παιδιά προσπάθησαν, όμως δεν φτάσαμε στο ζητούμενο που ήταν το «τρίποντο».

Δεχτήκαμε την ισοφάριση εκεί που δε το περιμέναμε, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι ήταν στη φάση του πέναλτι. Το δεύτερο τέρμα ήρθε από δικό μας λάθος και ηττηθήκαμε από μία αντεπίθεση του αντιπάλου. Υπάρχει βελτίωση, θέλουμε δουλειά, υπάρχουν αρκετά ματς στα οποία πρέπει να «παλέψουμε». Όλες οι δοκιμασίες είναι σημαντικές. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να μη δώσω τα εύσημα στον Σπιλέφσκι και στον Άρη, κάνουν εξαιρετική δουλειά».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ