Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης Δόξα – Άρης (ΕΔΩ) στο «AlphaMega Stadium», η οποία ήταν προγραμματισμένη για την 22η αγωνιστική.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το ματς: «Καλό απόγευμα. Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς, δεν ήταν εύκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα που «παλεύει» για την παραμονή και την επιβίωση. Στο παρελθόν με αυτού του είδους τις ομάδες είχαμε προβλήματα. Στο ημίχρονο μπήκαμε στα αποδυτήρια, ανέβηκε η φωνή μας και έτσι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε μέσα με περισσότερη ενέργεια και το γυρίσαμε το ματς».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο με τέτοιο κρύο και Δευτέρα, τους θέλουμε περισσότερο κοντά μας, διότι μας εμπνέουν, οι ποδοσφαιριστές έκαναν μία καλή διαφήμιση του ποδοσφαίρου της Κύπρου στο εξωτερικό και πλέον «παλεύουμε» για το καλύτερο».

Για Μουσούντα: «Ήταν τακτική κίνηση, όμως ναι, είχαμε πρόβλημα με τον παίκτη, φάνηκε ότι πονάει από τη γλώσσα του σώματος. Στη προθέρμανση πονούσε, στο παιχνίδι μπήκε, όμως δεν είχε ενέργεια και τον αντικαταστήσαμε, είναι εξαιρετικός, η σεζόν είναι δύσκολη, άρα αυτά συμβαίνουν. Δικαίως ξεκινάει βασικός, όμως και ο Ντελμίρο έδωσε περισσότερη ταχύτητα, μάλιστα παίζει με θέληση, να σκεφτείτε πως έσπασε τη μύτη του, ενώ ο Ζόκε έχασε και ένα δόντι. Ο Άρης αγωνίζεται με πάθος για να αλλάξει την ιστορία του».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ