Ο Μάριους Στεπίνσκι παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision, ύστερα από τη νίκη του Άρη κόντρα στη Δόξα (ΕΔΩ) μέσα στο «AlphaMega Stadium».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το ματς: «Κάθε ματς είναι δύσκολο, θέλαμε τη νίκη και θέλουμε περισσότερους βαθμούς. Οι δοκιμασίες είναι δύσκολες και ακολουθεί αυτό το ματς κόντρα στην Ομόνοια την Παρασκευή. Θέλουμε να πάρουμε τη τέταρτη συνεχόμενη νίκη».

Για τη συνέχεια: «Νομίζω πως ο Άρης παίζει πάντοτε για τη νίκη ανεξαρτήτου έδρας και αντιπάλου, θέλουμε βαθμούς, αναζητούμε σερί νικών και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για την Ομόνοια, περιμένουμε την Παρασκευή».

Για την κατάσταση του: «Κοιτάξτε, ήρθα πίσω από τον τραυματισμό μου, δεν ήταν εύκολο, νιώθω καλύτερα, είχα δύο – τρεις ευκαιρίες, δεν σκόραρα, όμως τα τέρματα θα έρθουν αργά ή γρήγορα. Το «τρίποντο» του Άρη ήταν το σημαντικότερο».

Που μπορεί να πάει ο Άρης; «Ευελπιστώ να είμαστε πρωταθλητές. Τα «Play-off» είναι δύσκολα και τρελά, βλέπουμε τη συνέχεια και θέλουμε να πάμε ψηλά, έχουμε μεγάλα όνειρα, ένα από αυτά είναι να γίνουμε πρωταθλητές».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ