Ο Κώστας Χριστοδούλου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Μαρίνα Αργυρού στον Super Sport FM 104.0, μιλώντας για τα ζητήματα της Δόξας. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του κ. Αντωνίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το παιχνίδι και τη διαιτησία: «Δεν μας άφησαν να πάρουμε κάτι από το γήπεδο. Ολόκληρη η Κύπρος δεν είδε πέναλτι και είδε ο κ. Αντωνίου που έκανε εγκλήματα εις βάρος μας. Ζει στη Λεμεσό με μία κοπέλα που ασχολείται με τη διαιτησία και βοηθάει για τέταρτη φορά τον Άρη. Οι υπεύθυνοι έπρεπε να τον «αδειάσουν». Για όνομα του Θεού».

Για την παραμονή: «Θα κόψω κεφάλια αυτούς που θα πειράξουν τη Δόξα. Η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία, με κάθε κόστος. Για όνομα του Θεού με όσα βλέπουμε στα γήπεδα από τη διαιτησία κατά της Δόξας. Είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα πέναλτι κατά μας».

Για την εμφάνιση: «Η Δόξα έδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα στη δεύτερο γκρουπ. Έχουμε φέρει έναν εξαιρετικό προπονητή, κάνοντας και ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ. Η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία με το έτσι θέλω και γιατί το αξίζει ως σύνολο».

Για Σακκά: «Ο κ. Σακκάς είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής μετά τον κ. Χατζηλούκα στην ομάδα μας και θα κάνει όσα πρέπει για να παραμείνει η ομάδα στα «σαλόνια». Υπάρχουν παίκτες που τον εμπιστεύονται και τον γνωρίζουν, άρα για εκείνον είναι θετικό αυτό».

Για τις κινήσεις που θα γίνουν για τη διαιτησία: «Δε μπορώ να δώσω ούτε ένα γρόσι από τη στιγμή που πουλάω λαχεία για να μαζευτούν χρήματα. Πρέπει ο κ. Μάζιτς και ο κ. Κούμας να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Για τη δοκιμασία με Ολυμπιακό: «Είναι καιρός η Δόξα να κερδίζει στο γήπεδο της. Πρέπει να πάρουμε το «τρίποντο», απέναντι σε καλό σύνολο που έχει τους ίδιους στόχους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ (24:00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ) ΗΧΗΤΙΚΟ