09/02/2023 12:10

Την καθιερωμένη του συνέντευξη Τύπου παραθέτει αυτή την ώρα ο τεχνικός της ΑΕΚ, Χοσέ-Λουίς Όλτρα, ο οποίος μιλάει ασφαλώς για τη σημαντικότητα του αυριανού αγώνα με τον Ακρίτα Χλώρακας στη Λάρνακα για την 23η αγωνιστική.

Αναφέρεται επίσης στην τελευταία επιτυχία έναντι τις Καρμιώτισσας στο Τσίρειο (3-1) και για τα αγωνιστικά, δηλαδή ποιοι τραυματίες είναι εκτός και ποιοι επιστρέφουν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Καλημέρα. Αυτοί οι τύποι των αγώνων είναι γεμάτα “παγίδες”, έτσι χαρακτηρίζουμε αυτά τα παιχνίδια στην Ισπανία, διότι, οι αντίπαλες ομάδες έχουν καλούς παίκτες, αλλά δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Είναι επικίνδυνο παιχνίδι, δίχως καμία αμφιβολία, έτσι λέμε στην Ισπανία αυτά τα ματς, καθώς εκείνοι παίζουν δίχως άγχος. Έχουν κίνητρο, θέλουν να βγάλουν καλό εαυτό απέναντι μας.

Εμείς διαθέτουμε αυτοπεποίθηση και πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά το ματς, δίχως να παρατηρήσουμε την εικόνα της βαθμολογίας. Επίσης, καλούμαστε να μη σκεφτούμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Ο Ακρίτας παίζει καλό ποδόσφαιρο και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θέλω η ομάδα να παρουσιάσει καλό επίπεδο ποδοσφαίρου, περιμένω δύσκολο παιχνίδι, έχοντας και τον κόσμο κοντά μας».

Για την πίεση: «Παιχνίδι με παιχνίδι κοιτάμε, είναι φυσιολογικό να έχουμε πίεση. Όλες οι ομάδες παίζουν με πίεση. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στο μέγιστο βαθμό και να φτάνουμε στη νίκη, πολλοί περιμένουν να «ακούσουν» μεγάλα λόγια από μένα, όμως είμαι υποχρεωμένος να βγάζω το καλύτερο πρόσωπο των παικτών στους αγώνες. Δουλεύω με συγκέντρωση, πάντα στον επόμενο αντίπαλο».

Για τα αγωνιστικά και την ενδεκάδα: «Επιλέγω πάντα την καλύτερη ενδεκάδα, υπολογίζω τα πάντα. Εκτός οι Γιάκολις, Άλτμαν, Γκιούρτσο, ενώ ο Πίριτς ένιωσε μία ενόχληση και μάλλον θα μείνει εκτός. Από την άλλη, επιστρέφουν οι Γκαρθία και Τρισκόφσκι, ενώ για τους υπόλοιπους που λείπουν, τους περιμένουμε τις επόμενες μέρες».

Tο video από τη συνέντευξη Τύπου:


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ