11/02/2023 09:01

Την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών Futsal.

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου η αυλαία θα ανοίξει με τον αγώνα Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία και θα αρχίσει στις 20:00.

Με τη στήριξη της ΚΟΠ ο αγώνας θα μεταδοθεί από τη Cytavision.

Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην πρώτη φάση, έφεραν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια 1-6
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ 8-5
ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια 3-4
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ 1-1

Σημειώνεται ότι στον τελικό θα περάσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις πέντε νίκες.

Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΕΛ – Skylink ΑΕΚ. Έναρξη στις 20:30 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

Η ΑΕΛ πέτυχε δύο νίκες (3-2 και 9-4)  σε βάρος της ΑΕΚ στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος και άλλοι δύο μεταξύ τους αγώνες έληξαν ισόπαλοι (4-4 και 2-2). 

Πρόκριση για τον τελικό θα εξασφαλίσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

2η αγωνιστική

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στο Λευκόθεο θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια. Έναρξη στις 19:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

Επίσης η Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, είναι πιθανή ημερομηνία σε περίπτωση που χρειαστεί νέος αγώνας μεταξύ της Skylink ΑΕΚ με την ΑΕΛ.

Θα ακολουθήσει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας στον Main Round του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal. Την 1η Μαρτίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ισπανία και στις 5 Μαρτίου θα φιλοξενήσουμε τη Μολδαβία.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ