Για την περίοδο κρίσης που διανύει ο Απόλλων, την ευκαιρία του Μπογκντάν Αντόνε να οδηγήσει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και τα διοικητά της εταιρείας αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Φανούριος Κωνσταντίνου πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Ακρίτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είναι ένα σημαντικό ματς. Το ότι παλεύουμε για την εξάδα δεν μας τιμά. Ανεξαρτήτου στόχου ο Απόλλωνας παίζει παντού για τη νίκη. Ψάχνουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μέσα στο 2023. Η πιο δύσκολη στιγμή της 10ετίας για εμάς, περίοδος κρίσης σε όλα τα επίπεδα, όμως είμαστε ο Απόλλωνας, να μην ξεχνάμε τι καταφέραμε αυτό το διάστημα. Να σταθούμε δίπλα στην ομάδα, φυσιολογική η κριτική. Ο Απόλλωνας είναι ιδέα και καλώ τον κόσμο να μας στηρίξει».

Για την πρόσληψη του κ. Αντόνε: «Είναι πρόκληση για τον Αντόνε. Ξέρει τι σημαίνει Απόλλωνας και γνωρίζει τον σύλλογο. Ευχόμαστε να κάνει ποδαρικό με το δεξί και να βελτιώσει την ομάδα στο μέτρο του δυνατού»

Εάν έχει διαφοροποιηθεί οτιδήποτε στα διοικητικά: «Αυτή τη στιγμή θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όταν έρθει η ώρα των αποφάσεων, ο κύριος Κίρζης θα πάρει την απόφαση και θα την γνωστοποιήσει στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ