Ο διαιτητής κ. Κωνσταντίνος Χρίστου ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο παιχνίδι του Εθνικού Άχνας με τον ΠΟ Αχυρώνα Ονήσιλο από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Μάλιστα, σημείωσε πως τα ίδια πέρασε και ο βοηθός διαιτητή στον αγώνα της Β΄ κατηγορίας.

Ο ρέφερι του αγώνα ενημέρωσε πως έγινε καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Βάσεων Δεκέλειας, διότι το επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα άγριο. Πιο συγκεκριμένα, κατά την είσοδο των δύο στη φυσούνα, οπαδοί των «κυανόλευκων» έκαναν την εμφάνιση τους, έχοντας «άγριες» διαθέσεις.

Οι εξαγριωμένοι οπαδοί του Εθνικού φαίνεται να άρπαξαν τον βοηθό κ. Λάμπρο Λάμπρου από τη μπλούζα με αποτέλεσμα να τον κτυπήσουν στο λαιμό και να του σκίσουν τη μπλούζα.

Επίσης, ο διαιτητής του αγώνα φαίνεται να δέχτηκε συνεχόμενα κτυπήματα στον λαιμό, στο στήθος, στην κοιλιά και στο κεφάλι! Με το πέρας μερικών λεπτών, οι δύο άνδρες, αφού προέβησαν στην απαραίτητη καταγγελία, μεταφέρθηκαν στο Γενικό νοσοκομείο Λάρνακας για τις πρώτες βοήθειες. Να σημειωθεί ότι, τα παραπάνω έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα, το οποίο «καίει» τον Εθνικό!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ