Αντιστροφή μέτρηση για την έναρξη του 7ου τουρνουά ποδοσφαίρου NO BULLYING που θα γίνει στο γήπεδο του ΑΟΛ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑΣ από τις 20-24 Μαρτίου. Το τουρνουά είναι παγκύπριο και οι διοργανωτές έχουν μέσα από την συγκεκριμένη διοργάνωση στείλει ηχηρά μηνύματα για το θέμα του bullying που είναι μία μάστιγα της εποχής. Ακολουθεί το μήνυμα τους ενόψει της φετινής διοργάνωσης.

Για έβδομη χρονιά είμαστε στην ευχάριστη θέση να σφυρίξουμε την έναρξη του εβδομαδιαίου, Παγκύπριο τουρνουά ποδοσφαίρου ” NO BULLYING “

Μέσα απο το αγαπημένο άθλημα των παιδιών μας, το ποδόσφαιρο, ευαισθητοποιούμε και αναδεικνύουμε σοβαρά κοινωνικά ζητήματα, όπως τον σχολικό εκφοβισμό!

Ο σχολικός εκφοβισμός χαρακτηρίζεται από την επαναλαμβανόμενη, απρόκλητη παρενόχληση, κάποιου παιδιού το οποίο δυσκολεύεται να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Σύμφωνα με έρευνες πανω απο 29% των μαθητών εχει υποστεί κάποια μορφή εκφοβισμού εντός του σχολικού περιβάλλοντος με συχνότητα δύο ως τρεις φορές το μήνα ή και περισσότερο.

Όλο αυτό κάποια στιγμή θα πρέπει να το περιορίσουμε. Οικογένεια, σχολείο, πολιτεία, θα πρέπει να γίνουμε αρωγοί στο να περάσουμε τα σωστά μηνύματα στα παιδιά μας ώστε να μιμηθούν και να πράξουν σωστές συμπεριφορές και αξίες.

Προχωράμε δυναμικά, σε δράσεις ουσίας κάνοντας αυτό που υπεραγαπάμε. Να παίξουμε ποδόσφαιρο. Όχι για να κερδίσει ο καλύτερος στο γήπεδο αλλά για να κερδίσουμε όλοι το ακατόρθωτο.

Επιτυχία του τουρνουά θα είναι η ευθύνη όλων μας να μεταφέρουμε σωστά το μήνυμα “NO BULLYING “, με υψηλό αίσθημα σοβαρότητας και την προώθηση του δίκαιου παιχνιδιού.

Ευχαριστούμε απο καρδιάς όλα τα σωματεία και ιδιωτικές ακαδημίες, προπονητές, παιδιά και γονείς απο Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο, για την ενεργό συμμετοχή τους.

Μαζί πεισμώνουμε για όσα ακόμα έχουμε να κάνουμε. Η κοινωνική ευαισθησία είναι το πιο αποτελεσματικό αντίδοτο στην διαφθορά και την ασυδοσία.

Γνώση, πρόληψη και αντιμετώπιση!

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ο SUPER SPORT FM 104.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ