• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Φανούριος: «Μυθοπλασίες για Ουάρντα. Διαψεύδω τα περί άσεμνης χειρονομίας» (ηχητικό)
14/03/2023 12:37
Φανούριος: «Μυθοπλασίες για Ουάρντα. Διαψεύδω τα περί άσεμνης χειρονομίας» (ηχητικό)

Για όλα τα θέματα που αφορούν στον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τη Μαρίνα Αργυρού ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναφέρθηκε για τη σπουδαία επιτυχία επί της ΑΕΚ (1-0) στη Λάρνακα, για τον Μπογκντάν Αντόνε, τις μετεγγραφές Ιανουαρίου, τα παράπονα της ΑΕΚ για τη μη αποβολή του Βα, τις κατηγορίες για Ουάρντα και πολλά άλλα!

Για την επιτυχία επί της ΑΕΚ: «Ήταν μία σημαντική νίκη από κάθε άποψη. Για αυτό ταξιδέψαμε στη Λάρνακα, με αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη. Γνωρίζαμε πως η ΑΕΚ ήθελε να αξιοποιήσει τις απώλειες του ΑΠΟΕΛ κι αυτό έκανε το έργο μας πιο δύσκολο. Η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ταξίδεψε παρά το εργάσιμο της μέρας. Ήταν μία νίκη και τίποτα περισσότερο. Αυτό το οποίο κερδίσαμε είναι η ηρεμία στην ομάδα και η αυτοπεποίθηση. Από εκεί και πέρα υπολειπόμαστε αρκετούς βαθμούς για να εξασφαλίσουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εμείς ερχόμαστε από την εξωτερική. Το άγχος και η πίεση είναι στην Πάφο και στον Άρη. Είμαστε ο Απόλλων, έχουμε βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία. Το προβάδισμα παραμένει στον Άρη και στην Πάφο για Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε δύσκολα, να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να προσπαθήσουμε για κάτι που φάνταζε απίθανο πριν από μερικές εβδομάδες».

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η σεζόν, με πολλά απρόσμενα που δεν συνηθίσαμε στα περιηγούμενα χρόνια. Δεν είχαμε συνέπεια, κλονίστηκε η αυτοπεποίθησή των παικτών, χάσαμε πολλούς βαθμούς. Έχει διαφοροποιηθεί η κατάσταση με τους Μπογκντάν Αντόνε και Μάρκο Μπαρούν και τις νέες προσθήκες, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχαμε και δείχνει η ομάδα να έχει και ποιότητα και επιλογές. Μας έχουν βοηθήσει και οι ποιοτικές μεταγραφές του Ιανουαρίου. Τελευταίος που έδωσε διαπιστευτήρια είναι ο Εκπολό. Είναι πλέον διαθέσιμος και ο Χουσαΐν που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στη μέση. Σαφέστατα αυτή η ολοκληρωτική αλλαγή έχει τη σφραγίδα του Μπογκντάν Αντόνε», συμπλήρωσε ακολούθως μεταξύ άλλων.

Για τα αγωνιστικά: «Θα δούμε κατά πόσο μπορεί να προλάβει ο Ντόνιο και οι Ζράντι-Νταμπό που είχαν πρόβλημα στη μέση. Ο Κολ δέχτηκε ένα χτύπημα, θα περιμένουμε να περάσουν 24 ώρες για να δούμε πως θα πάει. Θα είναι εκτός ο Χέντι και ο Ρομπέρζ».

Για το περιστατικό με τον Αντόνε και τους ισχυρισμούς από πλευράς ΑΕΚ για τον Ουάρντα: «Αυτό το οποίο είπα, είναι ότι δεν περιήλθε στην αντίληψή μου το όλο σκηνικό με τον Αντόνε και τον Ρόκα. Για να είμαι δίκαιος, διότι η φιλοξενία από την ΑΕΚ προς την ομάδα ήταν εξαιρετική, προσπαθήσαμε να βάλουμε τους παίκτες μας στα αποδυτήρια όσο πιο νωρίς νωρίς για να μην περιπλεχθεί η κατάσταση διότι υπήρχε ένταση. Διαψεύδω κατηγορηματικά τα περί άσεμνης χειρονομίας και λοιπά από τον Ουαρντά. Χθες ήταν υπόδειγμα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Ούτε προκάλεσε, ούτε πλησίασε κάποιον παράγοντα της ΑΕΚ. Δεν θα επιτρέψουμε να στιγματιστεί ο ποδοσφαιριστής. Μπορεί να υπήρχε ένταση προς το πρόσωπό του επειδή καθόρισε με την απόδοσή του το αποτέλεσμα και στα δύο παιχνίδια. Πραγματικά μας προκαλεί εντύπωση το πως έχει πλαστεί αυτή η ιστορία. Για εμάς είναι μυθοπλασία. Δεν είδαμε κάτι το μεμπτό. Δεν είδαμε σε καμία απολύτως περίπτωση τον Ουάρντα να παρεκτρέπεται. Αν υπήρξε κάτι το μεμπτό, μόνο με οπτικοακουστικό υλικό και θα απολογηθούμε. Μόνο έτσι μπορεί να μας πείσει η ΑΕΚ για κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω οτιδήποτε άλλο σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι».

«Βλέπουμε το παιχνίδι με την Ομόνοια. Αναμένουμε κοσμοσυρροή στο γήπεδο. Προμηνύεται ένα αμφίρροπο ντέρμπι», κατέληξε.

Αυτά και πολλά άλλα στο ηχητικό που ακολουθεί…


btm