Η ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού αναστάτωσε τα ποδοσφαιρικά δρώμενα (ΕΔΩ), διότι ξεκινάει έρευνα για το Ομόνοια Αραδίππου-ΑΕΖ.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου τοποθετήθηκε επίσημα δια του Εκπροσώπου Τύπου κ. Κωνσταντίνου Σιαμπουλλή, σημειώνοντας πολλά και ενδιαφέροντα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Για τον αγώνα που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, δεν έχει αποσταλεί από την UEFA στην ΚΟΠ έκθεση για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα που να συνεπάγεται ότι ο αγώνας ήταν προσυνεννοημένος αλλά προειδοποίηση για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.

Όλες οι πληροφορίες για τον συγκεκριμένο αγώνα που στάληκαν από την UEFA και οι οποίες δεν περιλάμβαναν αναλυτικά στοιχεία, διαβιβάστηκαν με τη μορφή εμπιστευτικού από το αρμόδιο τμήμα της ΚΟΠ στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού στις 28 Φεβρουάριου 2023. Ασφαλώς η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού έχει το δικαίωμα να προβεί σε οποιεσδήποτε ενέργειες η ίδια θεωρεί σκόπιμες. Από πλευράς ΚΟΠ, διαβιβάζονται στην Επιτροπή όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την UEFA, είτε αφορούν έκθεση για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα, είτε αφορούν προειδοποίηση, όπως στην προκειμένη περίπτωση».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ