• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Κουλουμπρής: «Δίνω 25% πιθανότητες στις τέσσερις ομάδες του κυπέλλου»
15/03/2023 16:00
Κουλουμπρής: «Δίνω 25% πιθανότητες στις τέσσερις ομάδες του κυπέλλου»

Ο Άντρος Κουλουμπρής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Super Sport FM 104.0 με τη Μαρίνα Αργυρού, κάνοντας σχόλια για το πρωτάθλημα, τον θεσμό του κυπέλλου, την ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ, αλλά και γενικότερα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το πρωτάθλημα: «Είναι ένα πρωτάθλημα συναρπαστικό. Οι ομάδες έχουν δείξει ποιότητα και ταυτότητα στο στιλ παιχνιδιού που διαθέτουν. Πολλές ομάδες είναι εντός στόχων. Στο πρώτο γκρουπ, υπάρχουν έξι ομάδες και οι πέντε διεκδικούν το εισιτήριο της Ευρώπης, ενώ η Ομόνοια και η Πάφος διεκδικούν την επιτυχία του κυπέλλου. Σημαντικό αυτό το τρόπαιο και τη φετινή χρονιά».

Για το δεύτερο γκρουπ: «Έχουν μείνει 3-4 ομάδες που διατηρούν ρόλο συντονιστή. Ο Ακρίτας «παλεύει» πολύ, οι «πράσινοι» αν πάρουν το επόμενο ματς θα αναπτερώσουν το ηθικό τους, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες διεκδικούν στα ίσα την παραμονή τους».

Για την παρουσία των περισσότερων ομάδων: «Όπως παρουσιάζονται οι ομάδες είναι γεγονός πως υπάρχουν σκαμπανευάσβατα. Θα μπορούμε να αξιολογούμαι διαφορετικά την κατάσταση του πρώτου ομίλου όσο εξελίσσονται οι αγωνιστικές. Το πρωτάθλημα έχει μία ξεχωριστή αίγλη και είναι ορατό».

Για τα αδιάφορα παιχνίδια: «Δεν βλέπουμε αδιαφορία από καμία ομάδα. Οι παίκτες που αγωνίζονται έχουν ποιότητα και μπορούν να αντιδράσουν σε όλες τις καταστάσεις. Θα έχουμε αρκετά ισόπαλα αποτελέσματα, διότι υπάρχουν καλά σύνολα».

Για τους προπονητές: «Να σημειώσουμε πως οι ομάδες που έχουν νέους προπονητές κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα τους προς το καλύτερο. Σημαντικές αλλαγές προπονητών και πολλές στον αριθμό τους. Οι εννέα (9) από τις 14 ομάδες παρουσιάζουν αξιόλογο σύνολο στην παρουσία τους».

Για το ρόλο του τεχνικού: «Ο προπονητής είναι σημαντικός κρίκος και πρέπει να προσαρμόζεται γρήγορα στις καταστάσεις. Η άμεση μεταφορά της φιλοσοφίας στους παίκτες είναι σημαντική, όπως και υλοποίηση εντός του γηπέδου».

Είναι ο Ολυμπιακός η πιο ευάλωτη ομάδα του κυπέλλου; «Με την παρουσία του Μάκη Σεργίδη, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να είναι εύκολη λεία για κανέναν. Οι «μαυροπράσινοι» δρουν και αντιδρούν κατάλληλα σε όλα τα σημεία. Σημαντική η καλή εικόνα του συνόλου. Θα δώσω 25% πιθανότητες σε κάθε ομάδα. Τα σύνολα παρουσιάζονται σε εξαιρετικό αγωνιστικό επίπεδο. Η Ομόνοια και η Πάφος είναι ομάδες σε άνοδο, ενώ η ΑΕΛ και ο Ολυμπιακός με τους νέους προπονητές άλλαξαν τελείως το πρόσωπο προς το καλύτερο. Δεν μπορεί να υποτιμηθεί καμία ομάδα, όποια θέση και εάν έχει στο πρωτάθλημα. Αρκετά φαβορί βγήκαν εκτός, άρα υπάρχει ένας «ανοικτός» δρόμος για διάκριση των υπόλοιπων».

Έχουν προβάδισμα οι ομάδες που δεν βρίσκουν κίνητρο στο πρωτάθλημα; «Θα ήταν πολύ δύσκολο για τις ομάδες που δεν έχουν κίνητρο στο πρωτάθλημα να είναι και εκτός του δεύτερου θεσμού. Το κύπελλο για εκείνες αποτελεί μία «ανάσα».

Για την ΑΕΚ και την πορεία της: «Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια είναι πρωταγωνίστρια. Γίνεται δουλειά στις υποδομές και παντού. Η διοίκηση είναι σταθερή, η ποιότητα της στρατιγικής αποτελεί υπόδειγμα, ενώ ο Τεχνικός Διευθυντής παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι σπουδαία επιτυχία για την ΑΕΚ που βρίσκεται στους «16» του Conference League, όπως τιμή είναι και για το νησί μας. Να ευχηθούμε στην ΑΕΚ ότι καλύτερο, έτσι ώστε να «παλέψει» μέσα στο Λονδίνο για να φέρει βαθμούς στο ποδόσφαιρο μας».


btm