Στον Άρη αφήνουν πίσω την πικρία τους σχετικά με την αλλαγή του αγώνα με την ΑΕΚ, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Οι πράσινοι αισθάνονται αδικημένοι, καθώς διαφοροποιήθηκε εντελώς το πρόγραμμα του Σπιλέφσκι, ενώ υπενθυμίζουμε πως προέκυψε πρόβλημα με τους πέντε διεθνής ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς τους τεχνικούς (Γιαγκό, Μαγιαμπέλα, Μουσούντα, Μπαμπίκα και Γιαμπλόνσκι).

Ο τεχνικός των πρασίνων δουλεύει στις προπονήσεις με δύο… πλάνα, καθώς εντός της ημέρας, πιθανόν μέχρι το μεσημέρι, θα φτάσει η απάντηση στα γραφεία της ομάδας από τις αρμόδιες ομοσπονδίες.

Λόγω του ότι και οι πέντε ποδοσφαιριστές θεωρούνται βασικές μονάδες για τον Σπιλέφσκι, ο Λευκορώσος τεχνικός θα προσπαθήσει να εφαρμόσει το πλάνο του τόσο σε περίπτωση που απουσιάσουν ή όχι. Από εκεί και πέρα, ο Μπράουν θα βρίσκεται στην αποστολή, ενώ ο Στρούσκι είναι αμφίβολος. Παραμένουν τραυματίες οι Σιουμάνσκι και Μεντιούπ.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η πολύ καλή πορεία του Άρη εντός Φεβρουαρίου έφερε διάκριση και για τον προπονητή της ομάδας, Αλεξέι Σπιλέφσκι. Ο κόουτς ψηφίστηκε από τους τεχνικούς των υπόλοιπων ομάδων ως ο «προπονητής του μήνα» για τον Φεβρουάριο.

(Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPER SPORT)ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ