• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Βέρμπιτς vs Αλβίνα: Οι σπόντες για την «τρανς φίλη» του και η μάχη για την επιμέλεια του γιου τους
19/03/2023 13:55

Όσο θα πλησιάζει η μέρα της 4ης Απριλίου όπου Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Αλβίνα Τσαρένκο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις δικαστικές αίθουσες, όπου θα συζητηθεί η τακτική αγωγή για την επιμέλεια του 2 ετών γιού τους, όλο και περισσότερες θα είναι οι αποκαλύψεις για την αρχή και το τέλος της σχέσης τους που ξεκίνησε στο Κίεβο λίγους μήνες πριν ηχήσουν οι σειρήνες του πολέμου.

Ήδη, όπως αποκάλυψε χθες το prothothema.gr, ο Σλοβένος Μπέντζαμιν Βέρμπιτς της έχει ασκήσει μηνύσεις για επτά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και της διακίνησης ναρκωτικών και η Αλβίνα Τσαρένκο για δύο, της ψευδής καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμισης.

Σύμφωνα με τις αναφορές των δυο αντιδίκων όλα ξεκίνησαν στο Κίεβο, όταν ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν σε ομάδα της πόλης με αποτέλεσμα να γνωριστεί και να συνάψει ερωτικό δεσμό με την Ουκρανή influencer, μοντέλο και ηθοποιό όπως του πρώτο συστήθηκε.

View this post on Instagram

A post shared by Benjamin Verbic (@benjaminverbic7)

Από την σχέση τους αυτή, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr το ζευγάρι απέκτησε τον γιο του, Μέι (Maj) στις 15/08/2021. Ο Μέι φέρει το επίθετο Βέρμπιτς καθώς τον Φεβρουάριο του 2022 ο Σλοβένος άσσος του Παναθηναϊκού προχώρησε στην διαδικασία αναγνώρισης του, σύμφωνα με τα διέποντα τους νόμους της Σλοβενίας.

Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Αλβίνα Τσαρένκο αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Βαρσοβία της Πολωνίας, προκειμένου να συνεχίσουν εκεί την κοινή τους ζωή. Δυστυχώς όμως οι καταστάσεις και οι συμπεριφορές του ενός απέναντι στον άλλον άλλαξαν με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

Την ίδια εποχή ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει για τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό κι έτσι στα τέλη Ιουλίου του 2022 βρέθηκε στην Αθήνα. Παρά τον χωρισμό τους o Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, όπως αναφέρει σ ένα από τα δικόγραφα που έχει καταθέσει σε βάρος της πρώην αγαπημένης του θα της συμπαρασταθεί και σεβόμενος και την προσωπική της κατάσταση, όπως διαμορφώθηκε από τον πόλεμο στην χώρα της, θα παραχωρήσει στην ίδια και στο παιδί τους το σπίτι στη Βαρσοβία καλύπτοντας το σύνολο των μισθωτικών και βιοτικών τους υποχρεώσεων, κάτι που συνεχίζει να πράττει μέχρι σήμερα.

Λίγο διάστημα αργότερα και χωρίς την παραμικρή ενημέρωση η 29χρονη θα βρεθεί με το παιδί τους στην Αθήνα, το οποίο θα χρησιμοποιήσει ως μοχλό πίεσης, όπως την κατηγορεί ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, ζητώντας του συνεχώς μεγάλα χρηματικά ποσά:

«Η αντίδικος διακρίνοντας την αδυναμία μου για το παιδί μας χρησιμοποιεί την ύπαρξη του Μέι για να ζητά από εμένα διάφορα χρηματικά ποσά, παρεμποδίζοντας ή περιορίζοντας τις προσωπικές μου επαφές με τον γιο μου, όσο δεν ικανοποιώ τις απαιτήσεις της. Να σημειωθεί ότι ήδη καταβάλω 3.000 το μήνα στην αντίδικο, γνωρίζοντας βεβαίως ότι οι ανάγκες ενός παιδιού 14μηνών δεν μπορεί να υπερβαίνουν τα 1500 ευρώ. Η καταβολή του ποσού των 3.000 ευρώ μηνιαίως γίνεται προκειμένου να βοηθήσω και την αντίδικο για τα αρχικά της έξοδα ενόψει την καλοδεχούμενης μετακόμισης της στην Ελλάδα. Η αντίδικος όμως ζητά από εμένα να καλύπτω υπέρογκα ενοίκια – χωρίς να μου έχει παραδώσει ποτέ αντίγραφο οποιασδήποτε σύμβασης μίσθωσης – και μισθούς 2 νταντάδων (άγνωστο για ποιο λόγο ένα παιδί χρειάζεται δυο κυρίες για να το προσέχουν) και μου ζητά 7.000 το μήνα! Όταν αρνούμαι να το κάνω η αντίδικος είτε εξαφανίζεται – όπως έχει κάνει ήδη πηγαίνοντας διακοπές στη Μύκονο – είτε μου βάζει όρους στις επικοινωνίες μου με το παιδί μου».

Αυτή ήταν και η αρχή ώστε να ξεσπάσει δικαστικός πόλεμος μεταξύ τους, με σημαντικότερο αυτόν της επιμέλειας του Μέι, η οποία με προσωρινή απόφαση από το Νοέμβριο του 2022 έχει ανατεθεί υπό όρους στην Ουκρανή influencer. Η υπόθεση θα συζητηθεί στις 4 Απριλίου και μέχρι τότε πολλοί υποστηρίζουν πως θα είναι πολλά τα επεισόδια που θα γραφτούν στην μεταξύ τους κόντρα.

Η αρχή φαίνεται πως έγινε την περασμένη Κυριακή με το story της 29χρονης στο Instagram με βίντεο από το Lohan club να δείχνει τον 28χρονο να διασκεδάζει μετά το ματς με τον Ατρόμητο. Στην ανάρτηση η Αλβίνα Τσαρένκο τον κατηγορεί πως είναι μαζί με μια τρανς συμπατριώτισσα του την οποία φιλοξενεί στο σπίτι του. Λίγες ώρες αργότερα ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού, θέλοντας από την πλευρά του να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, απάντησε με δική του ανάρτηση, δηλώνοντας στρέιτ και χαρακτηρίζοντας την Αλβίνα Τσαρένκο μέχρι και «παθολογική ψεύτρα».

«Zητώ συγγνώμη που σας ενοχλώ με την Αλβίνα Τσαρένκο, αλλά νιώθω πως πρέπει να το κάνω, καθώς όλα αυτά τα ψέματα που αναφέρει σχετικά με την προσωπική μου ζωή, έρχονται από αυτήν σαν μια προσπάθεια για να επηρεάσει την ελληνική δικαιοσύνη, μιας και εκκρεμεί η δικαστική απόφαση σχετικά με το παιδί. Παρόλο που δε νοιάζει κανέναν, απλά για να το αναφέρω, είμαι στρέιτ. Δεν είχα ποτέ ερωτική ζωή με άντρα ή τρανς. Η Αλβίνα πείραξε τις φωτογραφίες της πρώην κοπέλας μου, Λίλι και τώρα αναφέρει ότι πήγα στο κλαμπ με δύο τρανς! Αυτή τη φορά, ήταν η ξαδέρφη μου Jerneja και η φίλη της η Κάτια, από την Σλοβενία. Αν το θέμα στη μέση δεν ήταν το παιδί μου, θα το έπαιρνα από τη μεριά της, σαν μια χαμηλού κόστους κωμωδία. Η Αλβίνα διώκεται από μένα, για αρκετές προσβολές και ψεύδη, η δυσφήμιση προς το πρόσωπό μου είναι ένα είδος εκδίκησης. Η Αλβίνα είναι μια παθολογική ψεύτρα!».

Η Αλβίνα δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί, του απάντησε με καινούργιο story στο οποίο τον προέτρεπε να σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Πόσοι κανονικοί πατεράδες έχουν σέλφι με τέτοιου είδους κυρίες-αγόρια, στο μπάνιο; Ανησυχώ για την πνευματική σου υγεία και την συμπεριφορά σου, είσαι αθλητής ή πηγαίνεις σε πάρτι; Είναι καλή ιδέα να σταματήσεις την μπάλα και να αφοσιωθείς στις καταχρήσεις και στα πάρτι».

Για όλα όσα υποστηρίζει στις αναρτήσεις της η 29χρονη Ουκρανή, αναφορικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του ποδοσφαιριστή, έχουν στραφεί εναντίον της μέχρι και οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι την βρίζουν με χυδαίους χαρακτηρισμούς κάθε φορά που εκείνη προκαλεί.

Όπως λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος της influencer Αλβίνας Τσαρένκο, ποινικολόγος Δημήτρης Βιδάκης, η 29χρονη σκοπεύει να δώσει μεγάλο αγώνα προκειμένου να κερδίσει μια και καλή την επιμέλεια του παιδιού της.

«Η εντολέας μου ήρθε στην Ελλάδα με το ανήλικο παιδί της ως πρόσφυγας από την εμπόλεμη Ουκρανία, αποκλειστικά για να είναι κοντά στον πατέρα του, ο οποίος από τον Ιούλιο μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά που φέρεται να προσάπτει κατά του Βέρμπιτς, έχουν ως αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον και την προστασία του ανηλίκου παιδιού. Αρνήθηκε για πρώτη φορά να του δώσει το παιδί την Τετάρτη γιατί την προηγούμενη φορά της τον είχε επιστρέψει χτυπημένο με αποτέλεσμα να τον δει ιατροδικαστής. Όλες οι κατηγορίες εναντίον της είναι κατασκευασμένες και θα καταρρεύσουν σύντομα. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη», επισημαίνει ο κ. Βιδάκης.

Δείτε βίντεο: Βέρμπιτς vs Αλβίνα: Οι σπόντες για την «τρανς φίλη» του και η μάχη για την επιμέλεια του γιου τους

Πηγή: protothema.gr


btm