Η Εθνική μας σηκώνει μανίκια ενόψει του αγώνα με τη Σκωτία.

Κεφάλαιο «Euro 2024» ανοίγει από σήμερα για την Εθνική μας ομάδα. Μετά την κλήση των εκλεκτών του Τιμούρ Κετσπάγια, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σηκώνει από σήμερα μανίκια για τον αγώνα του Σαββάτου (25/3, 16:00) με τη Σκωτία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε την Παρασκευή, σήμερα στις 17:30 (ΓΣΖ) έχει οριστεί το ραντεβού των παικτών με τον Γεωργιανό τεχνικό. Τα τελευταία αποτελέσματα της Κύπρου στο Nations League μόνο ικανοποιητικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, γι’ αυτό και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλείται να παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο ώστε να αρχίσει μια νέα εποχή. Σαφώς πιο επιτυχημένη. Ο Κετσπάγια με τους συνεργάτες του έχουν ενώπιον τους το δύσκολο εγχείρημα της δημιουργίας ομοιογένειας, στοιχείο το οποίο λείπει από την Εθνική μας τα τελευταία χρόνια.

Ο 55χρονος τεχνικός έχει καλέσει τους εξής ποδοσφαιριστές: Χριστοφή, Αρτυματάς, Αντωνιάδης, Μ. Αντωνίου, Ιωάννου, Καρώ, Εφραίμ, Παναγιώτου, Ρομπέρζ, Δημητρίου, Πίττας, Ν. Σπόλιαριτς, Κυριάκου, Α. Σπόλιαριτς, Κακουλλή, Κούσουλος, Παναγή, Λοΐζου, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Ιωάννου, Τζιωνής, Γκόγκιτς, Λαΐφης, Κάστανος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί, την ερχόμενη Πέμπτη αναχωρεί η αποστολή για την Σκωτία, ενώ μια μέρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Μετά το παιχνίδι του Σαββάτου, η Εθνική θα αναχωρήσει για την Αρμενία, όπου την Τρίτη (28/3) θα γίνει το φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα της χώρας.

Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ/Ένθετο SUPER SPORT


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ