Ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης παραχώρησε δηλώσεις στη Cytavision, πριν από τη δοκιμασία του Άρη με την ΑΕΚ στο «AlphaMega Stadium», για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για την πρόκληση του πρωταθλήματος: «Είμαστε αρκετά κοντά για το πρωτάθλημα. Κάθε αγωνιστική χάνονται βαθμοί, αρκετές ισοπαλίες, θέλουμε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, παρά τις δυσκολίες. Αν κερδίσουμε θα μιλάμε κάπως διαφορετικά, όπως και σε περίπτωση ήττας. Είναι σπουδαία ευκαιρία για εμάς να κερδίσουμε μία ομάδα που μας εκπροσώπησε επάξια στα «σαλόνια» της Ευρώπης».

Για την απόδοση: «Τα καλύτερα παιχνίδια τα κάναμε με την ΑΕΚ, δίχως αμφιβολία. Η ποίτητα του συνόλου είναι σπουδαία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο εντός έδρας».

Για τον προπονητή: «Κάναμε μία κοιλιά από τον Δεκέμβρη έως τον Γενάρη, δεν υπήρξε ποτέ θέμα προπονητή, είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι από τον Σπιλέφσκι, κερδισμένο είναι το ποδόσφαιρο μας, διότι παρατηρούμε θέαμα στις δοκιμασίες του Άρη».

Για την έδρα: «Ξέρουμε πόσο κόσμο έχει ο Άρης. Νομίζω πως η προσέλευση είναι ικανοποιητική και περισσότερη σε σύγκριση με το παρελθόν. Παρατηρήσαμε αύξηση 100%, όμως για να πάρεις δικό σου κόσμο, απαιτεί χρόνο και συνέπεια».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ