Η διαχείριση του κόουτς ξεσήκωσε συζήτηση στις τάξεις των φίλων της Πάφου.

Ο προβληματισμός για τον Χένινγκ Μπεργκ εμφανίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες, προτού δηλαδή συμπληρωθούν πέντε (!) συνεχόμενες ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Πάφος ήταν πρωτοπόρος για αρκετές εβδομάδες, ωστόσο πλέον παλεύει για την έξοδο στην Ευρώπη, εξέλιξη για την οποία κανείς δεν είναι ευχαριστημένος στο οικοδόμημα των γαλάζιων. Από τους 15 διαθέσιμους βαθμούς πήρε μόνο τους πέντε, στατιστικό που επαληθεύει το κακό φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται η ομάδα.

Ο Νορβηγός τεχνικός βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο για το γεγονός πως δεν προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. «Κουσούρι» που είχε και όταν ήταν στον πάγκο της Ομόνοιας και συχνά-πυκνά δεχόταν τα πυρά. Τώρα, επαναλαμβάνει εαυτό και εύλογα δημιουργείται το ερώτημα σχετικά με το πως διαχειρίζεται τις καταστάσεις που δεν είναι με το… μέρος της ομάδας του. «Ο στόχος είναι να μάθουμε να ζούμε σε αυτό το επίπεδο. Στο μυαλό μου είμαστε στο σωστό δρόμο», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το ματς με τους γαλαζοκίτρινους. Ατάκα που προκάλεσε… ψίθυρους για την οπτική του Σκανδιναβού. Ειδικότερα, αν οι γαλάζιοι στραβοπατήσουν και στο κύπελλο, τότε τα δεδομένα για έξοδο στην Ευρώπη, ενδέχεται να δυσκολέψουν περισσότερο. Γι’ αυτό και η επιστροφή στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα, είναι επίσης σημαντική ως προς την εξασφάλιση της 3ης θέσης. 

Στα αγωνιστικά δεδομένα, Ικόκο και Ζουνίνιο που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση και έμειναν στον πάγκο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, θα τεθούν στη διάθεση του Μπεργκ στη διάρκεια της διακοπής που ακολουθεί.

Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ/Ένθετο SUPER SPORT


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ