• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Από τις 5 Απριλίου το NAMMOS Limassol
20/03/2023 14:29

στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol σάς περιμένει για ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης

Από τις 5 Απριλίου, το NAMMOS Limassol στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol ανοίγει τις πόρτες του για να καλωσορίσει τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν. Για 2η συνεχή χρονιά, ο φημισμένος lifestyle προορισμός της Λεμεσού ετοιμάζεται να μυήσει τους επισκέπτες του στη σαγήνη του NAMMOS World, ενός κόσμου που δονείται από καλοκαιρινά beats, απολαμβάνει μια ηλιόλουστη αίσθηση ελευθερίας και εξυμνεί τη χαρά της καλής ζωής μέσα από ανυπέρβλητες εμπειρίες που απευθύνονται σε όλες τις αισθήσεις.

Το κοσμοπολίτικο πνεύμα της Μεσογείου, το πάθος για ζωή, οι εκλεπτυσμένες γεύσεις, το υψηλού επιπέδου service, η δυναμική και γεμάτη ζωντάνια ατμόσφαιρα έχουν καταστήσει το brand NAMMOS συνώνυμο του απόλυτου lifestyle προορισμού. Σε μια γοητευτική τοποθεσία με φόντο τον κόλπο της Λεμεσού, το NAMMOS Limassol επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω και ετοιμάζεται να βάλει για άλλη μία σεζόν τη δική του σφραγίδα στην καλοκαιρινή ζωή της Κύπρου.

Στο NAMMOS Limassol Restaurant, η πλούσια σε γεύση μεσογειακή κουζίνα διανθίζεται με εκφραστικές ασιατικές πινελιές, συνθέτοντας μία ακαταμάχητη γαστρονομική εμπειρία που μένει αξέχαστη. Εποχικά λαχανικά γεμάτα χρώμα και άρωμα από επιλεγμένους παραγωγούς, φίνες δημιουργίες με τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, prime κοπές μοσχαρίσιου κρέατος και ένα menu με τις καλύτερες ποικιλίες χαβιαριού εγγυώνται κύματα απόλαυσης και στους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Οι λαμπερές φυσαλίδες της premium συλλογής από σαμπάνιες προσθέτουν φινέτσα και μπρίο στα party chic vibes του NAMMOS Limassol The Bar. Μία ενημερωμένη και προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών και τα ευφάνταστα κοκτέιλ που έχουν δημιουργήσει κορυφαίοι mixologists συνοδεύουν με τη σειρά τους μοναδικές στιγμές διασκέδασης υπό το φως του ήλιου ή κάτω από τον νυχτερινό ουρανό.

Η καρδιά του καλοκαιριού θα χτυπά, βέβαια, δυνατά στην αμμώδη παραλία και στο NAMMOS Limassol Lounge. Στις αναπαυτικές ξαπλώστρες με τη γλυκιά σκιά που χαρίζουν οι χαρακτηριστικές ομπρέλες με τις signature τιρκουάζ πινελιές, η χαλάρωση συναντά τη ζωντάνια και η beach life αποκτά αμίμητο στυλ. Αντλώντας, δε, από τις μυστηριακές παραδόσεις της Μέσης Ανατολής, οι καλύτεροι ναργιλέδες και τα πιο αρχοντικά χαρμάνια καπνού, γεμάτα αρώματα σπάνιων μπαχαρικών και ζουμερών φρούτων, θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών στο lounge και θα τους καλούν να ρουφήξουν τελετουργικά και απολαυστικά τη ζωή.

Μινιμαλιστικό στην αισθητική αλλά πλουραλιστικό στη διέγερση των αισθήσεων, το NAMMOS Limassol στο Parklane Resort & Spa ετοιμάζεται για μια δυναμική σεζόν, με συναρπαστικά events και happenings γεμάτα ζωντάνια, και σας περιμένει από τις 5 Απριλίου για lifestyle εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Σχετικά με το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

Το Parklane Resort & Spa στη Λεμεσό είναι ιδιοκτησίας της ΜΗV Mediterranean Hospitality Venture Limited και μέλος της αλυσίδας Marriott International υπό το brand The Luxury Collection. Πρόκειται για το μοναδικό διεθνώς branded resort 5 αστέρων στην Κύπρο και διαθέτει, αντίστοιχα, το μοναδικό Κέντρο Θαλασσοθεραπείας της χώρας, το Kalloni SPA, αλλά και το μεγαλύτερο πάρκο δραστηριοτήτων για παιδιά στην Ευρώπη, το Park Kidz.

Χτισμένο δίπλα σε μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων, το θέρετρο αιχμαλωτίζει την ουσία της ξεχωριστής κυπριακής φιλοξενίας, την εκλεπτυσμένη αύρα της Λεμεσού και τον κοσμοπολιτισμό του νησιού της Αφροδίτης, γεγονός που το καθιστά ιδανικό προορισμό για ζευγάρια, οικογένειες, παρέες φίλων ή μοναχικούς ταξιδιώτες που αναζητούν μια αξέχαστη απόδραση.

Σχεδιασμένο από τη Harrods Interiors και διακοσμημένο από το γαλλικό creative studio Atelier 27, ερμηνεύει με μοντέρνα οπτική τη μακραίωνη τοπική ιστορία και την παράδοση της αρωματοποιίας που χρονολογείται στην περιοχή από την αρχαιότητα.

Διαθέτει 222 δωμάτια, 24 σουίτες και 18 βίλες μοναδικής αισθητικής, πέντε εξαιρετικά εστιατόρια και δύο μπαρ, αίθουσες συσκέψεων, μία τεράστια αίθουσα χορού 800 τ.μ., αθλητικές εγκαταστάσεις, τρεις εξωτερικές πισίνες, γυμναστήριο, κομμωτήριο και καταστήματα διεθνών οίκων μόδας.


btm