Ανακοίνωση της Αγίας Νάπας για την ομάδα Κ-19 που βρίσκεται στα ημιτελικά του κυπέλλου και διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

“Η διοίκηση της Αγίας Νάπας αλλά και η διεύθυνση της σχολής ποδοσφαίρου Αγίας Nάπας δηλώνουν περήφανοι για τις φετινές αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας Κ-19 που μετά από μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει να φτάσει στους ημιτελικούς του κυπέλλου Κ-19. Η ομάδα μας έδωσε ήδη τον πρώτο αγώνα στα ημιτελικά με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας αποσπώντας εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 και έχοντας τον επαναληπτικό στις 5 Απριλίου στο γήπεδο μας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας με το ταλέντο τους αλλά και μέσα από σκληρή καθημερινή δουλειά έφτασαν σε αυτό το αγωνιστικό σημείο και σίγουρα η πορεία τους δείχνει το δρόμο και στα άλλα ταλέντα της ακαδημίας μας στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες.

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι πολλοί νεαροί από την ομάδα Κ-19 είναι μέλη της πρώτης ομάδας στο πρωτάθλημα Β’Κατηγορίας αντρών και μάλιστα με πολλές συμμετοχές τόσο στο αρχικό σχήμα όσο και ως αλλαγή. 

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της σχολής ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας η φιλοσοφία είναι να δουλέψει με τέτοιο τρόπο ώστε να προωθούνται τα δικά της παιδιά στην πρώτη ομάδα και όλα τα παραπάνω συνηγορούν ότι αυτός ο στόχος έχει επιτευχθεί με μήνυμα που στέλνει η διοίκηση είναι ότι θα συνεχιστεί αυτό και τα υπόλοιπα χρόνια”.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ