Από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και αποκτήθηκε το καλοκαίρι είναι ο Ντζάλμα Σίλβα, με τα νούμερα να δείχνουν την καλή εικόνα του

Οι αποτυχημένες επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού ήταν ο κανόνας στην ΑΕΛ και όχι η εξαίρεση. Κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν μπήκε στην εξάδα και αδυνάτησε να κάνει το βήμα παραπάνω. Όμως από τις λίγες μεταγραφές που μπορεί να πει κάποιος πως πέτυχαν είναι αυτή του Ντζάλμα Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έχει σταθερή παρουσία σε όλη τη χρονιά και αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από το φετινό ρόστερ και έχει προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε. Πέραν του γεγονότος πως έχει δείξει την ποιότητά του, έχει ακόμα ένα καλό στοιχείο που δεν είναι αμελητέο.

Είναι γερό σκαρί, χωρίς να βγάζει τραυματισμούς σε ένα σύνολο που ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τραυματισμούς. Από τους 28 αγώνες στο πρωτάθλημα έπαιξε στους 27 (26 ως βασικός) που είναι οι περισσότεροι από όλους στην ΑΕΛ ενώ παράλληλα έχει και τα περισσότερα λεπτά (2322’). Μάλιστα έχει και άλλα τέσσερα ματς στο κύπελλο, κάτι που τον καθιστά τον μοναδικό με πάνω από 30 συμμετοχές.

Το θετικό με τον 28χρονο αριστερό οπισθοφύλακα είναι πως έχει σε ισχύ συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2024, που σημαίνει πως θα βρίσκεται και του χρόνου στην ομάδα της Λεμεσού. Οπότε δεn θα χρειαστεί να ψάξει νέο αριστερό μπακ ως βασικό.

Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPER SPORT


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ