Εκ νέου ανάρτηση με αφορμή τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου στις 3 Ιουνίου, έκανε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Αναλυτικά:

Ποιό πρόχειρα δέν γίνεται!!!

Ενημερώνει η ΚΟΠ από την αρχή του πρωταθλήματος ότι οι επιλεγμένες ημερομηνίες για τον τελικό του κυπέλλου είναι στις 24 Μαΐου ή στις 27 Μαΐου.

Οι ποδοσφαιριστές και όλος ο κόσμος προγραμματίζεται για διακοπές, γάμους, νέα συμβόλαια με νέες ομάδες, επιστροφή στις παλιές ομάδες κλπ, αφού η ποδοσφαιρική  χρονιά στην Κύπρο τελειώνει 31 Μαΐου όπως και όλα τα συμβόλαια της πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών.

Βγαίνει τέλει Μαρτίου η ΚΟΠ και αποφασίζουν κάποιοι να αλλάξουν το πρόγραμμα και να ορίσουν τον τελικό 3 Ιουνίου, που κανένας σχεδόν ποδοσφαιριστής δεν θα έχει σε ισχύ συμβόλαιο.

Η δήλωση του εκπρόσωπου Τύπου σήμερα, ο οποίος λέει τα εξής: «Έχουμε κάποια επικοινωνία με τις ομάδες και θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση. Μιλήσαμε με κάποιες ομάδες που ίσως να είναι και στον τελικό και μας είπαν δεν υπάρχει πρόβλημα». Δείχνει την μεγάλη προχειρότητα στον προγραμματισμό.

Δηλαδή τι να υποθέσουμε; Ότι οι κάποιες που μίλησαν είναι οκ; οι άλλες που δεν μίλησαν τί λένε άραγε και τέλος με τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να υπογράψουν νέα συμβόλαια για τις τρεις ημέρες επιπλέον ή για τις ομάδες που έχουν δανεικούς ποδοσφαιριστές ποιός θα τις ρωτήσει και ποιός θα αποφασίσει;

Μάλλον θα πούμε ότι επεκτείνονται τα συμβόλαια αυτόματα και λύθηκε το πρόβλημα, όπως τον αυτόματο πιλότο.

Για τους ποδοσφαιριστές της Αλκής Ορόκλινης όμως που ζήτησαν κάποια επέκταση της μετεγγραφικής για να βρούνε ομάδα είχαν πρόβλημα!!! Τους άφησαν στον δρόμο χωρίς ομάδα και απλήρωτους γιατί τότε ήταν οι κανονισμοί. Φαίνεται τώρα οι κανονισμοί θα πάνε περίπατο.

Φανταστήκατε να έπρεπε να διακόψουμε και το πρωτάθλημα μας λόγο Μουντιάλ. Θα θέλαμε προγραμματιστές για να βγούμε από μέσα. Ο Θεός να μας βοηθήσει, αυτά πουθενά δεν γίνονται εκτός από την Κύπρο το 2023!!!».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Απόλλων: Ο Ρουσσής φεύγει με… παράσημα και είναι περιζήτητος!

Ο 39χρονος Ελλαδίτης γυμναστής θεωρείται ως ένας εκ των «αφανών...

ΑΠΟΛΛΩΝ
29/05/2023 15:58

Απόλλων: Παρελθόν και επίσημα μισή ντουζίνα παικτών

Η Εταιρεία Απόλλων ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους...

ΑΠΟΛΛΩΝ
29/05/2023 15:08

Αποκάλυψη Σαββίδη για Τορναρίτη: «Εμένα με βοήθησε πολύ στο έργο...

Στο τελευταίο «Legal Matters» - Podcast με τον νομικό Χριστόφορ...

Α Κατηγορία
29/05/2023 14:34

ΑΕΚ: Το report του Μοντεστό για τον Φαράζ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα που αφορούν τον Ιμάντ Φαράζ,...

ΑΕΚ
29/05/2023 14:33

ΑΠΟΕΛ: Για πού ψάχνεται ο Μακέντα…

Ο δανεισμός του Φεντερίκο Μακέντα στον ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε, επιστρέφοντας στην...

ΑΠΟΕΛ
29/05/2023 14:28

Ομόνοια / Βίντεο: Η εκδήλωση στη δυτική το βράδυ του...

Δείτε μέσω βίντεο που ανέβασε η Ομόνοια στο επίσημο κανάλι...

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/05/2023 14:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ