Η διακοπή -όπως ισχύει και για όλες τις ομάδες, ή τις πλείστες έστω- θεωρείται ευεργετική για τον Ταχούρι-Σράντι, καθότι θα έχει χρόνο να δουλέψει στις αδυναμίες του και να εμφανιστεί ακόμη καλύτερος ενόψει της συνέχειας. Και όχι μόνο για τον 28χρονο εξτρέμ, αλλά και για άλλους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που αντιμετώπισαν τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα.

Ντίσκερουντ, Ζαχαρίου, Λέτσιακς και Μπεζούς θα έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να δουλέψουν σε θέματα φυσικής κατάστασης και να ανεβάσουν ρυθμούς ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Βέβαια, από την άλλη το κακό νέο, είναι πως η Ομόνοια έχει 13 απουσίες λόγω διεθνών υποχρεώσεων, με τον Αυγουστή να δυσκολεύεται να δουλέψει με τον τρόπο που θα ήθελε.

Συγκεκριμένα, από το «Ηλίας Πούλλος» απουσιάζουν οι Ανδρόνικος Κακουλλή, Ιωάννης Κούσουλος, Κωνσταντίνος Παναγή, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Άνταμ Λανγκ, Φράνσις Ουζόχο, Φουάντ Μπασιρού, Μορέτο Κασάμα, Ανδρέας Σάββα (Εθνική Ελπίδων), οι οποίοι έχουν κληθεί στις εθνικές ομάδες, ενώ στο ιατρικό δελτίο είναι σημειωμένα τα ονόματα των Ψάλτη και Μπάρκερ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ (Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ/Ένθετο SUPER SPORT)


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ