Στο καταλληλότερο χρονικό σημείο ήρθε αυτή η διακοπή του πρωταθλήματος για τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Τα σημάδια της κούρασης κάποιων κομβικών παικτών «κλειδιά» είχαν κάνει την εμφάνισή τους, ενώ είχε παρατηρηθεί πως άλλοι ποδοσφαιριστές δεν ήταν στο 100% της ετοιμότητας ή περνούσαν περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Ανάμεσα σε αυτούς που έδειχναν ξεζουμισμένοι ήταν οι: Σαρφό, Ντάλσιο, Μαρκίνιος και Κρέσπο από τα συνεχή και απαιτητικά παιχνίδια. Είναι αυτοί με τις περισσότερες συμμετοχές, όντας στην πρώτη πεντάδα της ομάδας, πέραν του Μπέλετς. Από εκεί και πέρα παίκτες όπως οι: Δώνης, Εφραίμ, Εντονγκαλά, Φεράρι και Σούσιτς για διάφορους λόγους δεν ήταν στην κατάσταση που θα έπρεπε για τέτοιους αγώνες όπως αυτοί στα πλέι-οφ.

Επίσης υπήρχαν οι τραυματίες: Μπεν και Κοσταντίνοφ, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να τεθούν στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς χωρίς να υπάρχει η πίεση των αγώνων.

Η διακοπή ήρθε γάντι για την ομάδα και ως προς το γεγονός πως φάνηκε να ξεμένει από βενζίνη στους αγώνες. Τελευταία δεν ήταν η ομάδα που έπειθε με τις εμφανίσεις της και αποδείκνυε πως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στη νίκη. Έχασε το στοιχείο που τη χαρακτήριζε. Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο πήρε μόνο μία νίκη στα επόμενα τρία ματς, όπου εκεί είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Αν κάτι είχε να υπερηφανεύεται η ομάδα του Μιλόγεβιτς ήταν το γεγονός πως ακόμα και στις κακές της ημέρες έβρισκε τον τρόπο να πάρει το ζητούμενο. Πλέον φαίνεται να έχει χάσει αυτό το πλεονέκτημα.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPERSPORT)


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ