Γνωστοποιήθηκαν οι ποινές από από τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, έπειτα από την τελευταία αξιολόγηση των παραπομπών που είχε ενώπιων του.

Σε αυτές συμεριλαμβάνεται και τιμωρία στον Αμρ Ουάρντα του Απόλλωνα, ο οποίος βάσει όσων κατέγραψε ο παρατηρητής αγώνα (Ζουβάνης Κίργιας) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, προέβη σε άσεμνες χειρονομίες προς οπαδούς των κιτρινοπράσινων.

Κάτι το οποίο βρήκε εντελώς αντίθετη τη διοίκηση του Απόλλωνα, η οποία θεώρησε πως ήταν όλα σκευωρίες εναντίον της ομάδας και ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε ο ποδοσφαιριστής

Αναλυτικά η παραπομπή και η ποινή:

*Καταγγελία κατά:
(1)του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού:
(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά  παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών  Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 

(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από τους  οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες, πυρσοί) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο. 

(γ) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την  διάρκεια του αγώνα και πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων  αντικειμένων (κροτίδες, πυρσοί) πριν την έναρξη και κατά  την διάρκεια του αγώνα στην κερκίδα και στον αγωνιστικό  χώρο κατά παράβαση του άρθρων 10.2(β) και  10.2(γ)(1),(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 

(δ) για  χρήση  λέιζερ από  οπαδούς της  ομάδας   κατά  την διάρκεια  του  αγώνα  που είχε στόχο τον διαιτητή κατά  παράβαση του  άρθρου  10.2(ιβ) των  Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 

(ε) για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις,  κατά  παράβαση του άρθρου 10.2(ε) των Πειθαρχικών  Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 

(2) του MOHSEN WARDA  AMR MEDHAT ποδοσφαιριστή  του Απόλλωνα για αντιαθλητική συμπεριφορά που  επέδειξε κατά την λήξη του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο (προκαλούσε με χειρονομίες τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας και αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο κοντά   στην φυσούνα προέβη σε άσεμνη χειρονομία προς τους   φιλάθλους της ΑΕΚ Λάρνακας) κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) και 9(ι) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο. 

στον  αγώνα  Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Α’ Όμιλος ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/13.03.2023 (1η αγωνιστική).

ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ