22/03/2023 23:22

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει τον Παναμά σε φιλικό αγώνα τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/3, 01:30) και μία τεράστια φιέστα έχει οργανωθεί για το εν λόγω παιχνίδι στο «Μας Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες.

Πρόκειται για το πρώτο ματς που θα δώσει η Αλμπισελέστε μετά το Μουντιάλ και προφανώς η προσμονή του κόσμου για να παρακολουθήσει από κοντά την παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι τεράστια όταν πρόκειται για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στη χώρα του τανγκό, εκεί όπου η μπάλα λατρεύεται σαν Θεός και το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ζήτημα ζωής.

Το πάρτι θα ξεκινήσει πέντε ώρες πριν από τον αγώνα και θα περιλαμβάνει μουσική, χορό, ταινία, αλλά και τη φιέστα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Συγκεκριμένα οι πύλες του ανακαινισμένου «Μας Μονουμεντάλ», χωρητικότητας 84.000, το μεγάλυτερο πλέον γήπεδο στη Νότια Αμερική, θα ανοίξουν στις 15:30 (20:30 ώρα Ελλάδας) και στις 16:15 ο Dj Fer Palacio θα εκκινήσει το πάρτι. Στις 17:25 θα προβληθεί η ταινία για την ιστορία της «Scaloneta». Στη συνέχεια, στις 18:00 το συγκρότημα Los Totora θα ανέβει στη σκηνή για να κάνει τους πάντες να χορέψουν με τις επιτυχίες τους. Στις 18:40 ο Fer Palacio θα επιστρέψει για να συνεχίσει να ζεσταίνει την ατμόσφαιρα, με τους La Ty la M να αναλαμβάνουν τις μουσικές επιλογές από τις 18:55.

Στις 19:10 οι Fer Romero και Tula θα ανέβουν στη σκηνή για να τραγουδήσουν το «Muchachos», ένα σύνθημα που συντρόφευε τις προσπάθειες της εθνικής Αργεντινής στο Κατάρ. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο Ariel Ardit θα εμφανιστεί στο γήπεδο για τον εθνικό ύμνο της χώρας (20:20), ενώ δέκα λεπτά μετά είναι προγραμματισμένη η σέντρα του αγώνα.

Βέβαια, αν το παιχνίδι θα ξεκινήσει στην ώρα του δεν είναι και πολύ βέβαιο. Χιλιάδες άνθρωποι θα περιμένουν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες το πούλμαν της Αλμπισελέστε και πολύ πιθανό να αργήσει στο «Μας Μονουμεντάλ». Το πάρτι θα συνεχιστεί και στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΕΤ να βγαίνει στη σκηνή, αλλά και μετά το τέλος του, όταν και θα εμφανιστεί στο στάδιο το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τη γιορτή θα κλείσει το συγκρότημα Λα Κόνγκα.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ