22/03/2023 13:35

Η εθνική ομάδα καράτε ανδρών και γυναικών λαμβάνει μέρος στο 58o Ευρωπαικό πρωτάθλημα στην Γκουανταλαχάρα της Ισπανίας.

Την εθνική ομάδα απαρτίζουν η Ειρήνη Κοντού -50kg, Αριάν Γκονζάλες -55kg, Άνθια Στυλιανού -61kg, Ευαγγελία Καγιά -68kg, Θεοδοσία Γιαμούκη +68, Χρίστος Θεοπέμπτου -60kg, Μάρκος Τσαγγαράς -67kg, Παναγιώτης Λοιζίδης -75kg, Κώστας Κωνσταντίνου -84kg, Ματθαίος Στυλιανού +84kg.

Οι αθλητές μας έχουν εργαστεί σκληρά τον τελευταίο καιρό επι καθημερινής βάσης τόσο στα σωματεία τους αλλά και στην εθνική ομάδα ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για το δυναμικότερο και πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της Ευρώπης. Η ομάδα πάει με αξιώσεις και αναμένεται η απόδοση των αθλητών μας να είναι σε υψηλό επίπεδο.

Την αποστολή συνοδεύουν εθνικοί προπονητές Στέφανος Μαρνέρος και Νικόλας Βατυλιώτης, οι διεθνείς διαιτητές Μάριος Βατυλιώτης και Πέτρος Μιχαηλίδης ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο έφορος της ομοσπονδίας Σωτήρης Ζήνωνος.

Την αποστολή θα συνοδεύσει και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Αντρέας Βασιλείου ο οποίος θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Κογκρέσο της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας όπου οι εργασίες του θα είναι διάρκειας εφόσον θα υπάρχουν εκλογές για την θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής, ενημέρωση και συζήτηση για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες 2023, ενημέρωση από σειρά επιτροπών της Ευρωπαϊκής, οικονομικός απολογισμός, έγκριση προϋπολογισμού 2024, καταστατικές αλλαγές, προγραμματισμός και παρουσιάσεις μελλοντικών Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

«Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία FX View επίσημου χορηγού της Εθνικής ομάδας καράτε ανδρών και γυναικών. Ευχαριστίες για την διαχρονική τους στήριξη στον ΚΟΑ, την ΚΟΕ και την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ