Η Ομόνοια εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την ακαδημία της, η οποία βρέθηκε μέσω του Ανδρέα Μαγκούρη στο επιμορφωτικό σεμινάριο της Ίντερ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Ο λειτουργός της Ακαδημίας μας, Ανδρέας Μαγκούρης, μαζί με συναδέλφους του από άλλες ομάδες του εξωτερικού. Αντιπροσωπία της Ακαδημίας μας συμμετείχε σε διεθνές επιμορφωτικό σεμινάριο της Ίντερ στο Μιλάνο, υπό την αιγίδα της ECA. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου έγιναν αρκετές διαλέξεις από τον Head of Conditioning Coaches and Youth Performance της Ίντερ, Roberto Niccolai, που αφορούσαν τόσο το κομμάτι των Youth αλλά και το κομμάτι των Grassroots, στο πλαίσιο των οποίων έγινε παρακολούθηση ενός φιλικού αγώνα ηλικιών Κ14 της Ίντερ.

Ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και το μουσείο της Ίντερ, στο στάδιο San Siro και στο Youth Center and College των «νερατζούρι» όπου γίνονται προπονήσεις, φιλοξενούνται νεαροί που διέμεναν εκτός Μιλάνου, ενώ λειτουργεί και σχολείο. Η Ακαδημία μας επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της με τη συμμετοχή σε τέτοιου είδους διεθνή σεμινάρια και μέσα από τη διαρκή επιμόρφωση επιτυγχάνεται και η συνεχής ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής μας».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ