• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Καθαροί στο οικονομικό, είμαστε όλοι μία γροθιά – Έβαλε το στίγμα του ο προπονητής»
22/03/2023 13:31
«Καθαροί στο οικονομικό, είμαστε όλοι μία γροθιά – Έβαλε το στίγμα του ο προπονητής»

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου μίλησε ο πρόεδρος του Οθέλλου Αθηένου για τα ζητήματα των «πρασίνων» και το ενδεχόμενο της ανόδου στα «σαλόνια».

Το πρώτο σχόλιο: «Καλό μεσημέρι! Ο «μαραθώνιος» ήταν μακρύς με δύσκολα ματς, τίποτα δεν έχει τελειώσει, μας απομένουν τέσσερις δύσκολοι αγώνες. Οι δύο δοκιμασίες είναι με ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Θα δούμε τα ματς σοβαρά και προχωράμε ως ομάδα».

Για το παιχνίδι με Εθνικό: «Με νίκη ανεβαίνουμε μαθηματικά. Σπουδαίας σημασίας το ματς, καθώς σε περίπτωση ήττας θα χρειαστούμε δύο νίκες σε τρία ματς. Βλέπουμε σοβαρά το παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε, έχουμε τα φόντα να το… κάνουμε».

Για τον απολογισμό της σεζόν: «Ξεκινήσαμε με τον κ. Μούζουρο, συνεχίσαμε μαζί του, είχε μία πρόταση από τη Δόξα και τον αλλάξαμε με τον κ. Τούτιτς, για κάποιους λόγους ήρθαν μερικές ήττες, έπρεπε να αλλάξει κάτι και έτσι «κλείνουμε» με τον Γαρπόζη. Σοβαρός τεχνικός όπως και οι προηγούμενοι, έβαλε το στίγμα στην ομάδα. Οι παίκτες είναι ικανοποιημένοι και προχωράμε ως ομάδα. Θα είμαστε ευχαριστημένοι με την άνοδο, όμως θέλουμε και το πρωτάθλημα που είναι ζήτημα γοήτρου».

Για τα 90 χρόνια της ομάδας: «Έχουμε και τα 90 χρόνια του Οθέλλου, άρα το χρειαζόμαστε το πρωτάθλημα, μιας και δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν να πάρουμε αυτό το τρόπαιο».

Για τα παιχνίδια: «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, κάνουμε ευκαιρίες και έτσι έρχονται οι νίκες που θέλουμε ως σύνολο».

Για την κατάσταση του γηπέδου: «Τον τελευταίο καιρό δεν είναι στα καλύτερα ο αγωνιστικός χώρος, η αλήθεια είναι αυτή».

Για τα γήπεδα σε περίπτωση ανόδου: «Μιλούμε με δύο – τρία γήπεδα στη Λάρνακα. Είναι διαθέσιμα το «Αμμόχωστος», το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και η «Arena». Θα δούμε το κόστος και ποιοι είναι διαθέσιμοι να συνεργαστούν μαζί μας. Δεν έχουμε προτίμηση γηπέδου και τα τρία γήπεδα έχουν άριστες προδιαγραφές. Όσο πιο μικρό είναι το γήπεδο, τόσο το καλύτερο. Δεν έχουμε τόση δυναμική στον κόσμο, πάνω από 500 άτομα είναι δύσκολο να «μαζέψουμε» στις κερκίδες».

Για το οικονομικό «κομμάτι»: «Δουλέψαμε αρκετά την περσινή περίοδο για την οικονομική υγεία, τα καταφέραμε πλήρως. Καλέσαμε τον κόσμο και μας βοήθησε ολόκληρο το χωριό. Έρχεται όλος ο κόσμος στο γήπεδο, είμαστε μία «γροθιά» στον Οθέλλο και είμαστε «καθαροί», αρκετά σημαντικό για εμάς».

Για τη συνέχεια της παρούσας διοίκησης: «Θα πάμε στη Γενική Συνέλευση, θα βάλουμε κάτω τα δεδομένα και θα δούμε πως θα συνεχίσουμε, εμείς πάντως εάν πάρουμε την έγκριση θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην ομάδα. Αν πάρουμε την άνοδο, η πρώτη κατηγορία είναι διαφορετική. Θα δώσουμε πέραν των 40 αγώνων, φέτος τη σεζόν τη «βγάζουμε» με 14-15 παίκτες, άρα υποχρεωτικά θα μεγαλώσουμε το ρόστερ».

Πόσα είναι τα έξοδα φέτος και εάν έχει αποφασιστεί το μπάτζετ της επόμενης σεζόν: «Δε θα κάνουμε «τρελά» έξοδα ούτε εάν πάρουμε την άνοδο. Φέτος είμαστε κοντά στις 600.000 ευρώ συν μερικά πριμ, θα ανέβουμε λίγο παραπάνω και βλέπουμε στη συνέχεια».

Για τον γυμναστή του Οθέλλου: «Είναι απίστευτος ο γυμναστής μας. Ήρθε στην ομάδα έχοντας δυνατότητες, ο άνθρωπος είναι τα πάντα στα αποδυτήρια, αγαπά τη δουλειά του και εργάζεται «σκληρά» για το καλύτερο του συνόλου».


btm