Η πρώτη μεταγραφή του Απόλλωνα για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ήταν ο Αμρ Ουάρντα, αρκετοί από τους φίλους της ομάδας στο άκουσμα της είδησης δεν έδειξαν να ενθουσιάζονται, όμως ο Αιγύπτιος κάνει τη δουλειά και με το παραπάνω.

ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ο άσος των «κυανολεύκων» της Λεμεσού παίρνει λεπτά συμμετοχής ως ακραίος από τη δεξιά και κυρίως την αριστερή πλευρά της επίθεσης, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Η βοήθεια του Ουάρντα, ίσως είναι καθοριστική στον αγώνα «δρόμου» που κάνει η ομάδα να προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τα νούμερα του ποδοσφαιριστή μέσα σε τρεις μήνες και κάτι, είναι ικανοποιητικά, αν αναλογιστεί κανείς πως με 964΄ στα «πόδια» του, κατέγραψε 12 συμμετοχές, δύο (2) τέρματα και τρεις (3) ασίστ προς τους συμπαίκτες του, «ανοίγοντας» αριστοτεχνικά τους χώρους.

Ο Ουάρντα φαίνεται πως απολαμβάνει τις στιγμές στο «AlphaMega» και οι φίλοι της ομάδας αναγνωρίζουν το «έργο» του, περιμένοντας περισσότερα στη συνέχεια, έτσι ώστε να εξασφαλίσει ο Απόλλωνας μία θέση στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» της επόμενης σεζόν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως με τον Μπόγκνταν Αντόνε στον πάγκο πήρε ψήφο εμπιστοσύνης, καθώς παίρνει φανέλα βασικού, ενώ τελειώνει τα περισσότερα ματς δίχως να αντικατασταθεί, σπουδαίο στοιχείο για τη ψυχολογία του ποδοσφαιριστή.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ