Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως Ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Ελπίδων, μιλώντας για τη συμφωνία, αλλά και τους στόχους της ομάδας.

ΤΟ VIDEO:

Η συνέχεια της προετοιμασίας για την Εθνική Ελπίδων:

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει του φιλικού της 28ης Μαρτίου με αντίπαλο την Ουγγαρία. Το φιλικό όπως ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί στο Στάδιο Εθνικού Άχνας και θα αρχίσει στις 17:00 και θα είναι το πρώτο για το νέο μας Ομοσπονδιακό Κωνσταντίνο Μακρίδη.

Οι προπονήσεις από σήμερα θα συνεχιστούν στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών ΑΕΚ Λάρνακας και την Κυριακή και Δευτέρα οι προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το φιλικό, στο Δασάκι. Ο Ομοσπονδιακός μας είδε τους διεθνείς μας στο φιλικό με την Ένωση στο Παραλίμνι και σίγουρα ο αγώνας με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας θα του δώσει την ευκαιρία να καταλήξει σε πιο ασφαλή συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Οι επίσημες υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα αρχίσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με πρώτο αντίπαλο την Αυστρία στην Κύπρο. Η Ουγγαρία πριν από το μεταξύ μας φιλικό, θα δώσει φιλικό αγώνα με την Ελλάδα στην Αθήνα στις 24 Μαρτίου».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ