23/03/2023 00:20

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε σε Μέσα της Πορτογαλίας ενόψει του αγώνα με το Λιχτενστάιν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιο που είχε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας ότι αυτό τον έκανε καλύτερο άνθρωπο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν μέσω του Μουντιάλ του Κατάρ, με το “διαζύγιό” του με τους κόκκινους διαβόλους να είναι κάθε άλλο παρά “βελούδινο”.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τόνισε σε δηλώσεις του στην Πορτογαλία ότι αυτή ήταν μια πολύ άσχημη περίοδος για την καριέρα του, στην οποία είδε τους ανθρώπους που είχε στο πλάι του, αλλά τώρα είναι ένας καλύτερος άνθρωπος.

“Κάποιες φορές πρέπει να περάσεις ορισμένα πράγματα για να δεις ποιος είναι στο πλευρό σου. Σε μια δύσκολη φάση, βλέπεις ποιος είναι στο πλευρό σου. Ήταν μια άσχημη περίοδος για την καριέρα μου, αλλά δεν είναι ώρα να μετανιώνω. Η ζωή συνεχίζεται και είτε τα πάω καλά είτε όχι, ήταν μέρος της δύναμής μου.

Όταν είμαστε στην κορυφή του βουνού, μερικές φορές δεν μπορούμε να δούμε τι υπάρχει από κάτω. Τώρα είμαι πιο προετοιμασμένος και αυτό ήταν ένα σημαντικό μάθημα, επειδή ποτέ δεν πέρασα κάτι αντίστοιχο με αυτό όπως αυτά τους τελευταίους μήνες. Τώρα είμαι καλύτερος άνθρωπος”.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ