Για όλα τα θέματα που αφορούν στον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναφέρθηκε για τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή, για τις ενέργειες του Νίκου Κίρζη, τη συνέχεια της σεζόν και πολλά άλλα.

Για τον Ουάρντα και την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, είπε αρχικά: «Αισθανόμαστε σίγουρα πιο ήρεμοι… Ήμασταν πάρα πολύ σίγουροι ότι δεν θα είχε ενώπιον του οτιδήποτε μεμπτό για αντιαθλητική συμπεριφορά ο Αμρ Ουάρντα. Έδωσε μεγάλη μάχη το νομικό τμήμα και τους συγχαίρουμε».

Και πρόσθεσε για το αγωνιστικό μέρος: «Αρχίζει σήμερα η προετοιμασία μας για το ντέρμπι και αισθανόμαστε την αύρα για να εξαντλήσει κάθε εισιτήριο για να γεμίσουν οι κερκίδες. Και με την Ομόνοια εξαντλήθηκαν και με τον Άρη θα εξαντληθεί. Ελπίζουμε και οι καιρικές συνθήκες να είναι τέτοιες που θα επιτρέψουν να γεμίζει το γήπεδο. Το μόνο που επικρατεί είναι “καμία θέση κενή ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη”. Ο κόσμος, αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα».

Για τον Αντόνε: «Είναι σημαντικό ότι ο κ. Αντόνε διαχειρίζεται πολύ σωστά αυτό το νικηφόρο σερί. Γνωρίζει πως για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Απόλλωνας δεν προσφέρει κάτι η 5η θέση. Κάθε παιχνίδι θα είναι σημαντικό για την επίτευξη των στόχων μας και τον επιθυμητό στόχο της Ευρώπης. Έχουμε σίγουρα περιθώρια βελτίωσης σοβαρά, αλλά στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, ο κ. Αντόνε δεν μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά τα όσα αρνητικά έχουν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα».

Ακολούθως είπε: «Μεγάλο όφελος είναι η αυτοπεποίθηση και η τόνωση ηθικού που έχουν δημιουργηθεί, έχουμε διώξει την άρνηση και την τοξικότητα, υπάρχει ηρεμία, ξεσηκωμός στις τάξεις του κόσμου για να συμπαρασταθεί στο πλευρό μας και ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για να παλέψει ο Απόλλωνας να μην ξοδέψει η ομάδα. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν θέλει πολύ να εισχωρήσει στο αποδυτήριο. Είχε περάσει και στους παίκτες αυτή η άρνηση και η τοξικότητα. Αυτό άλλαξε, υπάρχει πίστη, αυτοπεποίθηση, και φαίνεται και στις τάξεις του κόσμου αυτό και γενικώς από τη συμπεριφορά τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης».

Για τη συνέχεια και την πίεση: «Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, διότι εμείς υπολειπόμαστε βαθμούς. Είναι μια διαδικασία βαθμοθηρίας σε οκτώ αγώνες και θέλουμε να πάρουμε βαθμούς από τις ομάδες που είναι πάνω από εμάς. Η πίεση είναι στους προπορευόμενους που κατέχουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο και εμείς κάνουμε την προσπάθειά μας για να το πάρουμε. Για εμάς είναι καθημερινή η πίεση και το άγχος. Είναι αυτοσκοπός μας το άγχος και η προσπάθεια για διακρίσεις. Την ελπίδα τη δημιουργήσαμε μέσα από τα αποτελέσματα. Δεν δημιουργήσαμε ακόμη το αίσθημα του παρελθόντος ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε απώλεια. Στο πολύ σημαντικό ντέρμπι με τον Άρη, πρέπει να βρεθούμε στη μέρα μας, να παλέψουμε για τον κόσμο μας».

Για τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή: «Δεν θέλω να σχολιάσω, δεν έχω καμία εξουσιοδότηση».

Αυτά και πολλά άλλα στο ηχητικό που ακολουθεί…


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ