Το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε στη σεζόν, λαμβάνοντας υπόψη και τα δεδομένα όπως έχουν δημιουργηθεί στο «Ηλίας Πούλλος», με την απόφαση και προφορική συμφωνία για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, θα ήταν ψέμα να πούμε πως το έδαφος για τον σχεδιασμό της Ομόνοιας ενόψει της νέας σεζόν, δεν έχει αρχίσει να… οργώνεται!

Για όλες μεγάλες ομάδες, συνηθίζεται να λέμε πως ο προγραμματισμός δεν σταματάει ποτέ, είτε αυτό έχει να κάνει με ανανεώσεις συμβολαίων ή με μετεγγραφές ή ακόμη και προώθηση ποδοσφαιριστών της ακαδημίας στην πρώτη ομάδα. Και η Ομόνοια δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε στη σεζόν, λαμβάνοντας υπόψη και τα δεδομένα όπως έχουν δημιουργηθεί στο «Ηλίας Πούλλος», με την απόφαση και προφορική συμφωνία για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, θα ήταν ψέμα να πούμε πως το έδαφος δεν έχει αρχίσει να… οργώνεται.

Το καλοκαίρι δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο στο σχετικό ζήτημα, καθότι μόλις έξι ποδοσφαιριστές δεν έχουν διασφαλισμένο το μέλλον τους στο «Ηλίας Πούλλος», ενώ είναι βέβαιο ότι θα αποδεσμευτούν και κάποιοι οι οποίοι έχουν… σύμβαση με την Ομόνοια. Για αυτό, ωστόσο, είναι πολύ νωρίς να κάνουμε λόγο.

Απ’ αυτούς τους έξι, η Ομόνοια ίσως να «καίγεται» να κρατήσει μόνο τους Μπασιρού και Κίτσο, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξέφυγαν απ’ την μετριότητα όλης της ομάδας κατά τη φετινή περίοδο, ενώ ιδιαίτερη είναι η περίπτωση των Φώτη Παπουλή και Έκτορ Γιούστε. Για τον Ελλαδίτη κάναμε αναφορά σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ (δες ΕΔΩ), ενώ για τον Ισπανό στόπερ, τα δεδομένα έχουν ως εξής: Το μέλλον του στο «Ηλίας Πούλλος» μόνο σίγουρο δεν είναι.

Ο 35χρονος άσος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και το πιο λογικό είναι να μην συνεχίσει στο «τριφύλλι». Βέβαια, είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος παλαιότερα συνεργάστηκε με τον Σωφρόνη Αυγουστή με τεράστια επιτυχία στον Απόλλωνα και ο Κύπριος κόουτς ίσως να ζητήσει την παραμονή του. Όλα θα εξαρτηθούν και από την απόδοση του μέχρι το τέλος της σεζόν και αν και εφόσον οι πράσινοι καταφέρουν να φθάσουν στην κατάκτηση του κυπέλλου.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ